Χωρίς Ροχάνο και Μπαλάφα η Νίκη απέναντι στην Καλλιθέα

Μία νίκη ίσον μία κατηγορία είναι η εξίσωση που αντιστοιχεί στη Νίκη Βόλου τις τελευταίες ημέρες, θέλοντας τους τρεις βαθμούς το ερχόμενο Σάββατο 19 Ιουνίου στην έδρα της Καλλιθέας για να ξεμπερδεύει με το θέμα της παραμονής στη Football League, ώστε να είναι μία από τις ομάδες που θα συμπεριληφθούν στη νέα ενοποιημένη Super League 2.

Η προετοιμασία κυλά ομαλά, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται από την πλευρά της ΠΑΕ, και η συγκέντρωση είναι απόλυτη, καθώς ο Αλέκος Βοσνιάδης θέλει τους παίκτες του αφοσιωμένους (όπως συνηθίζει) στις προπονήσεις. Οπότε με επικράτηση επί της Καλλιθέας το Σάββατο, η κατάσταση στη Νίκη θα γίνει καλύτερη, αλλά θα υπάρχει και περισσότερος χρόνος για αυτοκριτική στη συνέχεια, για να δουν όλοι τι ακριβώς έφταιξε και η ομάδα δεν έκανε καλές εμφανίσεις σε μεγάλο μέρος του φετινού πρωταθλήματος.

Τραυματισμοί μπορεί να μην αναφέρονται, αλλά από την άλλη απουσίες θα υπάρχουν. Ο λόγος για τον Σωτήρη Μπαλάφα και τον Αντόνιο Ροχάνο, με τους δύο παίκτες να έχουν «φορτωθεί» με κάρτες και να εκτίουν την ποινή τους το Σάββατο. Από την άλλη, στο παιχνίδι με την Επισκοπή, λόγω καρτών και πάλι, θα απουσιάσουν οι Μέτσε, Μπόσιο και Τσιμπούκας, όπως αποφάσισε το τεχνικό επιτελείο των «κυανόλευκων».

Παρά τις όποιες απουσίες πάντως, ο στόχος παραμένει η κατάκτηση των τριών βαθμών ήδη από το ερχόμενο Σάββατο. Κανείς δεν θέλει να κάνει το παιχνίδι με την Επισκοπή «τελικό» παραμονής, ούτε να εξαρτάται από τα αποτελέσματα του Αστέρα Βλαχιώτη. Οπότε, οι τρεις βαθμοί αποτελούν το ζητούμενο…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.