«Χτύπησε καμπανάκι» για τη Νίκη με τα Μετέωρα

Προβληματισμός και δυσαρέσκεια για την εμφάνιση κόντρα στα Μετέωρα στο φιλικό του Πανθεσσαλικού, που έληξε με 3-3, υπάρχει στη Νίκη. Δεν ήταν μόνο η αμυντική λειτουργία, που κόστισε τρία γκολ, κάνοντας συν τοις άλλοις φανερή την ανάγκη για περαιτέρω ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας, αλλά και η γενικότερη έλλειψη διάθεσης και ομαδικότητας σε συνδυασμό με την απουσία ενός σωστού πλάνου, καθώς η ομάδα έδειχνε σε αρκετά σημεία άναρχη.

Όλ’ αυτά συνετέλεσαν, ώστε να «χτυπήσει καμπανάκι» για τη Νίκη, με τη διοίκηση πλέον να καλείται να πάρει αποφάσεις και να δει σε ποια κατεύθυνση θα κινηθεί, αυτό της πίστωσης χρόνου και της παροχής ακόμη κάποιων ευκαιριών ή της άμεσης δράσης, αφού φαίνεται ότι υπάρχει αγωνιστικό πρόβλημα στην ομάδα. Η διοίκηση πάντως αφουγκράζεται τον κόσμο, λαμβάνει υπόψη όλες τις αντιδράσεις και σίγουρα επικρατεί και σ’ αυτήν σκεπτικισμός, ενώ εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.

Σύμφωνα δε με πληροφορίες ήδη έχουν υπάρξει επαφές με στόπερ, που μπορούν να χαρακτηριστούν προχωρημένες, και είναι στη διακριτική ευχέρεια των διοικούντων αν θα προχωρήσει η απόκτηση συγκεκριμένου παίκτη.

Βεβαίως, για όλα τα παραπάνω θα μπορούσε να υποστηριχθεί ότι υπάρχουν και ελαφρυντικά στον αγώνα με τα Μετέωρα, όπως οι δοκιμές θέσεων, η προστασία πολλών βασικών παικτών, που έπαιξαν 120 λεπτά στον αγώνα Κυπέλλου στην Πτολεμαΐδα -με εξαίρεση τον Βουκομάνοβιτς που έπαιξε μετά τις δύο ώρες την Κυριακή και στα 90 λεπτά με τους Καλαμπακιώτες και σε θέση που δεν τον έχουμε συνηθίσει, πίσω από τον επιθετικό, και τον Λάιο, που έγινε αλλαγή στο 49’- αλλά καλό είναι να μη βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος. Πλέον με ενδιαφέρον αναμένεται το φιλικό της Κυριακής στο γήπεδο των Καμινάδων Καρδίτσας με αντίπαλο τον Α.Ο. Σελλάνων.

Πέρα απ’ αυτά να τονιστεί ότι την Παρασκευή (31/8) εγκρίνεται η υπογραφή Αγοραστού από το Περιφερειακό συμβούλιο για την προγραμματική σύμβαση, που αφορά την υλοποίηση του έργου στο Π. Μαγουλάς, συνολικού προϋπολογισμού 329.000 ευρώ, κι έτσι ανοίγει ο δρόμος για τη δημοπράτησή του, που είναι το τελευταίο στάδιο, πριν ξεκινήσουν τα έργα. Από τη Νίκη πάντως εκτιμάται ότι τουλάχιστον ως το τέλος του 2018 θα έχουν αρχίσει οι εργασίες.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.