“Δε θα κατέβουμε στο επόμενο πρωτάθλημα”, λένε οι πρωταθλήτριες της Γ’ Εθνικής

Όπως είναι γνωστό, ο Ολυμπιακός Βόλου, εκπροσωπούμενος από τον πρόεδρο του συλλόγου, Νίκο Τσεκούρα, συμμετείχε σε συνάντηση που έγινε μετά από πρωτοβουλία του Αιγάλεω την Πέμπτη (18/4). Οι πρωταθλήτριες ομάδες της Γ’ Εθνικής, που συμμετείχαν σ’ αυτή, εξέδωσαν ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται, όπως είχε γράψει το Magnesiasports, ότι, αν δε γίνουν δεκτά τα αιτήματά τους σε ό,τι αφορά το θέμα της αναδιάρθρωσης, δεν πρόκειται να συμμετάσχουν στο επόμενο πρωτάθλημα!

Την ανακοίνωση συνυπογράφουν οι επτά από τις οκτώ πρωταθλήτριες (ΑΟ Καβάλα, Κρόνος Αργυράδων, Ολυμπιακός Βόλου, ΟΦ Ιεράπετρας, Ιάλυσος, Αιγάλεω, Πανασπροπυργιακός), αλλά όχι η Βέροια και έχει ως εξής:

«Αγαπητοί κύριοι, έχουμε και εμείς φωνή. Πόσο μάλλον που αρκετές ομάδες από εμάς, έχουμε γράψει την ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου.Έτσι δεν έχουμε και ανάγκη να κανονίζουν για μας άλλοι που έχουν δικά τους συμφέροντα. Για την αναδιάρθρωση δε μας ρώτησε κανείς. Το σχέδιο που μας προτείνετε, το αντικρούουμε κυρίως για οικονομικούς λόγους, αφού τα έξοδα μετακινήσεων, της διαιτησίας και τα υψηλά χρηματικά πρόστιμα και παράβολα υπερβαίνουν των λιγοστών χρημάτων που προτίθεστε να μας δώσετε.

Προτείνουμε τη δεύτερη την τάξη κατηγορία με δύο ομίλους, ώστε όχι μόνο να έχει ενδιαφέρον το πρωτάθλημα και θεατές, αλλά και για να δικαιωθεί ο αγώνας των ομάδων μας που ξόδεψαν υπέρογκα ποσά σε περίοδο κρίσης, για να πρωταγωνιστήσουν και τελικά να τα καταφέρουν. Δε θα πληρώνουμε μόνο εμείς και άλλοι να εισπράττουν πακτωλό χρημάτων.

Ζητάμε:

1. Την αναβολή της αναδιάρθρωσης
2. Τη συμπαράσταση όλων των ερασιτεχνικών σωματείων της χώρας που πλήττονται, αφού είτε παίρνουν πρωτάθλημα και δεν ανεβαίνουν, είτε υποβιβάζονται μια ή δύο κατηγορίες.
3. Τη συμπαράσταση όλων των ποδοσφαιρικών ενώσεων της χώρας, καθώς πλήττονται το 98% των ομάδων τους.
4. Συνάντηση με τη διοίκηση της ΕΠΟ.
5. Συνάντηση με τον υφυπουργό αθλητισμού κ. Βασιλειάδη, για να του εκθέσουμε τη γνώμη μας που τη θεωρούμε δίκαιη.
Σε αντίθετη περίπτωση αποφασίσαμε να μην κατεβούμε στο επόμενο πρωτάθλημα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.