Δεύτερη ήττα της Νίκης από τον ΟΦΘ με 15-13

Τέλος στο όνειρο της ανόδου για την ομάδα του Δημήτρη Μπλάνα

Σ’ ένα παιχνίδι που δεν είχε και πολλές ομοιότητες μ’ αυτό πριν δύο μέρες στη Νέα Ιωνία, η Νίκη έχασε παλεύοντας ως και λίγο πριν τη λήξη αυτή τη φορά και στο δεύτερο ματς από τον ΟΦΘ στη Θεσσαλονίκη με 15-13 και έτσι μπήκε τέλος στο όνειρο της ανόδου στην Α1 πόλο ανδρών. Πάντως και μέχρι εδώ που έφτασε η ομάδα του Δημήτρη Μπλάνα της αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, κάνοντας υπερήφανους όλους τους φιλάθλους της.

Στο ματς της Παρασκευής σημειώθηκαν συνολικά 15 γκολ, ενώ στο σημερινό παιχνίδι είχαν ήδη μπει ήδη 20 (!) γκολ μέχρι το ημίχρονο, που έληξε με 10-10 (6-6 το πρώτο οκτάλεπτο και 4-4 το δεύτερο), αφού κάθε φάση σχεδόν κατέληγε στα δίχτυα.

Ο καταιγισμός των γκολ δε συνεχίστηκε στο δεύτερο μέρος, με τον ΟΦΘ να απαντά αρχικά στο ενδέκατο γκολ των αντιπάλων της, αλλά Β. Αληχανίδης και Γιώρτσιος μέχρι το τέλος του τρίτου οκταλέπτου έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στους Θεσσαλονικείς. Η Νίκη όμως είχε την απάντηση στο τέταρτο οκτάλεπτο και μέχρι τα 3.27΄πριν τη λήξη κατάφερε να ισοφαρίσει και πάλι με τους Θεοδωρόπουλο και Καρκαλιάνη. Ωστόσο, στο κρίσιμο σημείο «μίλησε» η μεγαλύτερη εμπειρία του ΟΦΘ, που βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα δύο φορές και πανηγύρισε τη νίκη με 15-13 και μαζί την άνοδο, σκοράροντας με Ανατιβαλίδη και Βαχαρέλη, με τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να αντιδράσουν στο υπολειπόμενο 1.53’.

Να σημειωθεί ότι τρεισήμισι λεπτά πριν τη λήξη της τρίτης περιόδου απεβλήθη με κόκκινη κάρτα λόγω έντονης διαμαρτυρίας ο βοηθός προπονητή της Νίκης, Δημήτρης Κόφφας.

Τα οκτάλεπτα: 6-6, 4-4, 3-1, 2-2

ΟΦΘ: Αντιβαλίδης 4, Αληχανίδης Αβρ. 4, Αληχανίδης Β. 3, Κατσαρίδης 1, Γιώρτσιος 1, Βαχαρέλης 1

ΝΙΚΗ Β.: Δανιήλ 4, Καρκαλιάνης 4, Γκανάτσιος 1, Θεοδωρόπουλος 1, Γλούμης 1, Γιαβαρίδης 2

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.