Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για Γ.Σ. Αλμυρού, που δεν την άξιζε

Η μεγάλη ευκαιρία του Γκίκα στο 55'

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τον Γ.Σ. Αλμυρού, που μετά το εις βάρος του 1-2 από τη Νίκη την περασμένη αγωνιστική, έχασε το Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας από τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου του πρώην προπονητή του, Θάνου Θεοδώρου, με 1-0.Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν καλύτερα στοιχεία ως ομάδα, αλλά έχασαν το παιχνίδι.

Στο 38’ ο Γκίκας έκανε τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι από τα αριστερά και με κενό τέρμα ουσιαστικά ο Τσιώλης αιφνιδιάστηκε και έστειλε την μπάλα άουτ.

Πολύ μεγάλη ευκαιρία χάθηκε για τον Αλμυρό στο 55’. Ο Τσιώλης έβγαλε σέντρα από αριστερά και ο Γκίκας με κεφαλιά στο ύψος της μικρής περιοχής στο πίσω δοκάρι έστειλε την μπάλα πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 60ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μυργιώτη, με την μπάλα να χτυπά πρώτα στη δεξιά κάθετη δοκό της εστίας του Σταυράκη. Πάντως ο Παπακώστας ισχυρίστηκε ότι σταμάτησε την μπάλα με το στήθος κι όχι με το χέρι, όπως του καταλογίστηκε, ενώ ο διαιτητής Τσιμεντερίδης είχε κι άλλες λανθασμένες υποδείξεις εις βάρος του Αλμυρού και ήταν ανεκτικός σε κάποια σκληρά μαρκαρίσματα στους παίκτες του Απόλλωνα.

Πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα το αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον Αλεξανδρή στην αρχή τους ματς. Συγκεκριμένα, αντίπαλος πάει με τις τάπες στο γόνατό του, χωρίς να τιμωρηθεί, ενώ ήταν κλασική φάση για κόκκινη. Πάντως ο Βολιώτης μέσος συνέχισε, αντικαταστάθηκε στο 75’, αλλά το γόνατό του μετά το ματς είναι πρησμένο.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι ο Θάνος Θεοδώρου αποβλήθηκε από τον διαιτητή στη φάση του γκολ της ομάδας του.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ: Γεωργαντζάς, Τεντολούρης Δ., Κουλοκτσής, Τζίλος, Κοντοβάς, Κατσιγιάννης, Μυργιώτης, Τζουμάκης, Τσιμπούκας, Αργυρόπουλος (75’ Μιντζάλι), Εμβέλε (82’ Πατσιούρας)

Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ: Σταυράκης, Καρράς, Μπαρούτας, Στουρνάρας, Παπακώστας (76’ Τιμπλαλέξης), Αλεξανδρής (76’ Χατζής), Δημηνάς (86’ Καλαμίδας), Τσιώλης, Βανγκέλι, Τζοβάρας, Γκίκας (70’ Τσελεπής)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.