Δεν αλλάζει η στάση της διοίκησης του Ολυμπιακού Βόλου

Τα πάντα βρίσκονται πλέον σε δεύτερη μοίρα και για την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου Από τη στιγμή που έχουν ανασταλεί τα πρωταθλήματα, ενώ από την άλλη έχουν διακοπεί και οι προπονήσεις υπό τον φόβο της διάδοσης του κορωνοϊού.

Την ίδια στιγμή όμως τρέχουν και κάποιες τυπικές διαδικασίες, οι οποίες αναγκαστικά θα πρέπει να ολοκληρωθούν, προκειμένου η ομάδα να είναι έτοιμη σε κάθε περίπτωση και να μην αντιμετωπίσει προβλήματα. Βέβαια, και οι ερυθρόλευκοι με ενδιαφέρον περιμένουν να δουν και τις εξελίξεις σε ό,τι αφορά τα μέτρα για τις αθλητικές ανώνυμες εταιρείες.

Οι παίκτες παραμένουν σχεδόν σε απομόνωση, όπως το σύνολο του ελληνικού πληθυσμού που αντιλαμβάνεται την ανάγκη της αυτοπροστασίας απέναντι στον κορωνοϊό, ενώ κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές και τα μέλη της ομάδας πού κατάγονται από άλλες περιοχές βρίσκονται ήδη κοντά στις οικογένειές τους.

Εξάλλου, έχουν παγώσει και όποιες συζητήσεις και σκέψεις έχουν αναπτυχθεί στα ποδοσφαιρικά στέκια, σχετικά με το τι μπορεί να ακολουθήσει στο μέλλον για την ομάδα και την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Συζητήσεις οι οποίες γίνονται το τελευταίο χρονικό διάστημα, με τη διοίκηση και τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο να αντιδρούν, λέγοντας ότι αν υπάρχει κάποιος ή κάποιοι που μπορούν να στηρίξουν περισσότερο την ομάδα και θέλουν το καλό της δεν έχουν πάρα να έρθουν σε επικοινωνία.

Αυτό το έχει τονίσει άλλωστε ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου εδώ και αρκετό καιρό, από τη στιγμή που υπήρξε δυσαρέσκεια σχετικά με την πορεία της ομάδας και τη διοίκηση να επαναλαμβάνει με κάθε ευκαιρία, το τι μπορεί να γίνει εφόσον κάποιος ενδιαφέρεται πραγματικά και έχει όλα τα εχέγγυα και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος πάντως έχει προαναγγείλει συνέντευξη τύπου όταν ολοκληρωθούν και επισήμως οι αγωνιστικές δραστηριότητες του συλλόγου όπου έχει τονίσει πως θα ειπωθούν όλα. Όπως είναι φυσικό βέβαια η συνέντευξη τύπου έχει μετατεθεί χρονικά από τη στιγμή που τα πάντα είναι ρευστά και στο αθλητικό στερέωμα.

Κανένα σχόλιο περί αναδιάρθρωσης

Την ώρα που διάφορα σενάρια έχουν έρθει στο προσκήνιο σχετικά με την αναδιάρθρωση το ελληνικό ποδόσφαιρο, από πλευράς Ολυμπιακού Βόλου το μόνο που τονίζεται είναι ότι μπορεί να στηρίξει κάθε σχετική πρόταση.

Σε κάθε περίπτωση, είτε το πρωτάθλημα της Super League 2 διεξαχθεί με 16 ομάδες ή σε με δύο διαφορετικούς ομίλους, ο Ολυμπιακός Βόλου μπορεί να είναι στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία, βάσει της θέσης στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην κατάταξη της Football League.

Βέβαια οι «ερυθρόλευκοι» επιμένουν και αυτοί ότι πρέπει να υπάρξει πρόνοια σχετικά με την αντιμετώπιση των συνεπειών του κορωνοϊού.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.