Δεν άντεξε ο Βόλος 2004, βαριά ήττα 0-7 από τον Παναθηναϊκό

Έξι τέρματα η Σπυριδωνίδου για τις φιλοξενούμενες

Τίποτε δεν πήγε καλά για τον Βόλο 2004, καθώς υπέστη βαριά εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό στο Βασδέκειο σήμερα Κυριακή για την 20η αγωνιστική της Α’ Εθνικής Γυναικών, με το 0-7 να αφήνει πικρία στις παίκτριες της Έλενας Κουσκούνη…

Μάλιστα από τα επτά τέρματα του Παναθηναϊκού, τα έξι σημείωσε η Σπυριδωνίδου, η οποία μάλιστα στα τελευταία λεπτά έχασε και πέναλτι.

Το σκορ άνοιξε η Σπυριδωνίδου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 17′, το οποίο είχε κερδίσει η ίδια από τη Βέτσικα. Στο 22′ και στο 23′ η ίδια παίκτρια έφτασε στο χατ τρικ, με το ημίχρονο να βρίσκει τις δύο ομάδες στο 0-3.

Στο 49′ η Σπυριδωνίδου με πλασέ έφτασε τον δείκτη του σκορ στο 0-4 και η ίδια πέτυχε το καρέ, ενώ η Κανέλλου έσπασε το σερί του σκοραρίσματος της συμπαίκτριάς της κάνοντας το 0-5 στο 65′. Ο Παναθηναϊκός όμως δεν σταμάτησε εκεί, καθώς η Σπυριδωνίδου στο 75′ έκανε το σκορ 0-6, και μάλιστα οι «πράσινες» διατήρησαν σχετικά ανεβασμένες στροφές, με την ίδια παίκτρια να κάνει με πλασέ στην κίνηση το 0-7 στο 79′. Στο 85′ είχε και το χαμένο πέναλτι, καθώς η Θεοχάρη, που γενικότερα έβγαλε κάμποσες δύσκολες φάσεις, μπλόκαρε την μπάλα με διπλή προσπάθεια.

Βόλος 2004 (Κουσκούνη): Θεοχάρη, Νικοπούλου, Κέκου, Νέννε, Ζήγρα (46′ λ.τ. Γκέκου), Τσούκα, Βέτσικα, Κατσιγιάννη, Νάνου Ευαγγελία (58′ Νάνου Ευφροσύνη), Παπαδοπούλου, Μπάρτζου.

Παναθηναϊκός: Δημητροπούλου, Κακαμπούκη, Ρόγκαν, Σιαφαρίκα (46′ Κοκοτσάκη), Κατωπόδη (46′ Λόγου), Νεφρού (69′ Δούλη), Ντομόντ, Γκραντ (46′ Κανέλλου), Σπυριδωνίδου, Νταρζάνου (58′ Τσιρούλη), Σιδηρά.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.