Δεν έχει συμφωνήσει με Τρίκαλα ο Τσιάρας

Όλα δείχνουν ότι ο Αντώνης Τσιάρας δεν θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς καταγράφεται διαφορά στο οικονομικό με τη διοίκηση της ομάδας. Εκτός αν αλλάξει κάτι δραματικά ο Λαρισαίος ποδοσφαιριστής αναζητά ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Θα είναι αυτός η ομάδα των Τρικάλων, στην οποία έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν; Σύμφωνα με πληροφορίες από το στενό περιβάλλον του παίκτη, πρόταση έχει δεχθεί από τα Τρίκαλα, ωστόσο δεν έχει συμφωνήσει, πόσο μάλλον υπογράψει, ενώ μελετά και άλλες προτάσεις που έχει στη διάθεσή του. «Μπορεί να καταλήξει στα Τρίκαλα, αλλά συμφωνία όπως παρουσιάζεται αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει» έλεγε άτομο του περιβάλλοντος του παίκτη. Tο να μπορέσει να ανατραπεί το σκηνικό όσον αφορά τον Ολυμπιακό Βόλου πάντως μπορεί να υπάρχει ως πιθανότητα, ωστόσο μοιάζει δύσκολο.

Πάντως, τα Τρίκαλα ανακοίνωσαν και επισήμως ότι αντικαταστάτης του Περικλή Αμανατίδη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας θα είναι ο Απόστολος Χαραλαμπίδης, μετά τη λύση της συνεργασίας του με τον Ιωνικό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.