Δεν έχουν προτίμηση για την κλήρωση στη Νίκη, το παρών στην ΕΠΟ ο Ιμεράι

Ακατάπαυστη δουλειά στο αγωνιστικό, με το μυαλό της στην κλήρωση της Μ. Δευτέρας για τη Νίκη Βόλου, η οποία, όπως είναι γνωστό, θα διεκδικήσει το εισιτήριό της στη νέα Football League, μέσα από τη διαδικασία των μπαράζ.

Οι κυανόλευκοι γνωρίζουν πως θα αντιμετωπίσουν έναν εκ των Νέστου Χρυσούπολης, Θεσπρωτού και Τρίγλιας, το τεχνικό τιμ ήδη έχει ξεκινήσει να σκιαγραφεί τα αγωνιστικά προφίλ αυτών των ομάδων, αλλά κανείς στα ενδότερα της ομάδας δεν έχει κάποια συγκεκριμένη προτίμηση, ως προς τον αντίπαλο.

Αντίθετα, υπάρχει η πεποίθηση πως οι υπόλοιποι θα επιθυμούν να μην αγωνιστούν με τη Νίκη, η οποία δεδομένα αποτελεί, βάσει ρόστερ και βαθμολογικής συγκομιδής στο πρωτάθλημα του τετάρτου ομίλου, την ποιοτικότερη ομάδα των τεσσάρων δευτεραθλητών των βόρειων ομίλων της Γ’ Εθνικής.

Αξίζει να σημειωθεί πως στα γραφεία της ΕΠΟ, στο Πάρκο Γουδί της Αθήνας, το μεσημέρι της Μ. Δευτέρας (22/4, 13:00) τη Νίκη θα εκπροσωπήσει για την κλήρωση ο ίδιος ο ισχυρός άνδρας του ποδοσφαιρικού τμήματος, Νίκος Ιμεράι, μαζί με ακόμα ένα μέλος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου του συλλόγου (δεν έχει αποφασιστεί ακόμα ποιο).

Στα αγωνιστικά, η ομάδα δεν επαναπαύεται και συνεχίζει να προπονείται σε αμείωτους ρυθμούς. Όλοι οι ποδοσφαιριστές του ρόστερ είναι υγιείς κι “ετοιμοπόλεμοι”, αν κι είναι γνωστό πως οι Βασίλης Ρόβας και Γιάννης Ντινιωτάκης δε θα αγωνιστούν στο πρώτο παιχνίδι των μπαράζ, καθώς θα εκτίσουν την τρίτη και τελευταία αγωνιστική της ποινής, που τους επιβλήθηκε για τη συμμετοχή τους στα επεισόδια που έγιναν στο ματς με τον Οικονόμο στην Τσαριτσάνη.

Η ομάδα προπονήθηκε το πρωί της Παρασκευής στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού, το Σάββατο το πρωί θα προπονηθεί ξανά στο ίδιο γήπεδο, ενώ την Κυριακή θα δοθεί ρεπό. Κατά τη Μεγάλη Εβδομάδα, οι προπονήσεις δε θα σταματήσουν, με τον Ράτκο Ντόστανιτς να επιθυμεί οι ποδοσφαιριστές του να παραμείνουν σε αγωνιστική εγρήγορση, το πρόγραμμα, όμως, δεν έχει οριστεί ακόμα επακριβώς, καθώς δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές οι ημερομηνίες διεξαγωγής των δύο αγώνων μπαράζ. Από Μ. Δευτέρα, λοιπόν, η δουλειά των κυανόλευκων θα συνεχιστεί σίγουρα και θα δοθεί τριήμερο ρεπό στους παίκτες, λογικά από το Μ. Σάββατο, μέχρι τη Δευτέρα του Πάσχα.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.