Δεν κράτησε κρυφή την έκπληξη Βουκομάνοβιτς η διοίκηση της Νίκης

Ήταν κλεισμένος στους κυανόλευκους ο Σέρβος φορ, που μπορεί να κάνει τη διαφορά

Η διοίκηση της Νίκης Βόλου δεν κατάφερε να κρατήσει κρυφό, όπως σκόπευε τουλάχιστον,  το όνομα του ενός από τους δύο παίκτες, που ήθελε να τους παρουσιάσει ως έκπληξη στην “πρώτη” της ομάδας την Τετάρτη 25/7 στο Πανθεσσαλικό.

Ο λόγος για τον Σέρβο φορ Βουκομάνοβιτς, ο οποίος έκλεισε στη Νίκη και θα είναι μέλος της για τη σεζόν 2018-19. Για τη μεταγραφή μεγάλο ρόλο έπαιξε και ο Φάντζιο Μπούις, αφού ο παίκτης και η οικογένειά του εκτίμησαν πολύ το γεγονός ότι ο Βέλγος προπονητής πήγε και τους βρήκε στη Σερβία και μίλησε μαζί τους (θυμίζουμε ότι και η γυναίκα του κ. Μπούις είναι Σέρβα).

Ο Βουκομάνοβιτς είχε κάνει πέρσι μέσα στο Πανθεσσαλικό κόντρα στη Νίκη εντυπωσιακή εμφάνιση, ενώ του είχε γίνει και πέναλτι που δεν του δόθηκε, είναι η αλήθεια. Επίσης είχε δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην άμυνα της βολιώτικης ομάδας, οι φίλαθλοι της οποίας διαπίστωσαν ότι πρόκειται για ποδοσφαιριστή με ταχύτητα και με τρομερή έφεση στο ένας εναντίον ενός, στο οποίο κόβεται δύσκολα.

Αναμφισβήτητα, η διοίκηση της Νίκης, πέρα από το γεγονός ότι τα μέλη της Δ.Ε. ποδοσφαίρου είχαν συμφωνήσει να κρατήσουν μυστικό το όνομα του παίκτη και να ανακοινωθεί την Τετάρτη, αλλά δεν το κατάφεραν (κάποιος ή κάποιοι απ’ αυτούς), αξίζει συγχαρητηρίων που έφερε έναν παίκτη, ο οποίος μπορεί να κάνει τη διαφορά και να ενθουσιάσει τον κόσμο. Κι αν σε κάποιους δημιουργηθεί το ερώτημα, γιατί η Νίκη απέκτησε ακόμη έναν σέντερ φορ, ενώ διαθέτει Αναστασίου, Ταβάρες και Τζιώρα, η λογική είναι ότι οποιοσδήποτε παίκτης έχει τέτοια ποιότητα, όπως ο Βουκομάνοβιτς, και μπορεί να αποκτηθεί, αποκτάται.

Ο 23χρονος, ύψους 1.82 παίκτης, είχε πέρσι 22 ματς και 8 γκολ με τα Σέλλανα στο πρωτάθλημα και πρόπερσι στη Β’ Εθνική με την Αναγέννηση Καρδίτσας 11 και 1 αντίστοιχα.

Πάντως, αφού ο Βουκομάνοβιτς δε θα είναι πλέον έκπληξη για τους φιλάθλους που θα δώσουν το παρών στην πρώτη την Τετάρτη, η διοίκηση της Νίκης, εφόσον υποσχέθηκε εκπλήξεις, θα έχει σίγουρα κατά νου να παρουσιάσει μία άλλη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.