Δεν μπόρεσε ο Διαγόρας Στεφανοβικείου, ήττα 1-2 από τον Ποσειδώνα

Για την 3η αγωνιστική των μπαράζ Γ' Εθνικής

Μπορεί σε μεγάλα χρονικά διαστήματα ο Διαγόρας Στεφανοβικείου να ήταν καλύτερος σε σχέση με τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας, ωστόσο το σύνολο του Στέλιου Αρσένου δεν άντεξε με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα με σκορ 1-2, παρά το ότι διεκδίκησε σαφώς κάτι παραπάνω.

Οι φιλοξενούμενοι «χτύπησαν» στις αντεπιθέσεις και εκμεταλλεύτηκαν σε καίρια χρονικά σημεία τα λάθη της άμυνας του Διαγόρα, με αποτέλεσμα στο 33ο λεπτό της αναμέτρησης να προηγηθούν με τον Δημητρακόπουλο να γίνεται αποδέκτης της μπάλας μετά το λάθος του Ναουμίδη και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Αποστολίδη για το 0-1. Το γκολ του Ποσειδώνα πάντως φάνηκε να έρχεται κόντρα στη ροή του αγώνα, αφού μέχρι εκείνο το σημείο ο Διαγόρας ήταν καλύτερος, αλλά δεν ολοκλήρωνε αποτελεσματικά τις ευκαιρίες που είχε.

Tελικά το γκολ για τον Διαγόρα ήρθε, έστω και στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 57’ ο Κουβελάς γύρισε την μπάλα από δεξιά, ο Μπλέντι την…  παρέλαβε και νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα Συλλέκτη, για το 1-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Ωστόσο, η φλύαρη υπεροχή των γηπεδούχων δεν είχε και περαιτέρω αντίκρυσμα. Έτσι, ήταν στο 86΄όταν μετά από μακρινή μπαλιά του Δημητρακόπουλου, ο Γιαννούσης βρήκε στη συνέχεια τον Βασαΐτη με το κεφάλι, και αυτός με ένα δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής παραβίασε και πάλι την εστία του Αποστολίδη για το τελικό 1-2 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Διαγόρας Στεφανοβικείου (Αρσένος): Αποστολίδης, Καραμπούζης, Λάιος, Σπαθής (77′ Σκύφτας), Ναουμίδης, Κυρίτσης Θ., Κουβελάς, Παπαγεωργίου (77’ Αλεξίου), Αναστασίου, Μπλέντι, Σιόβας (46’ Κόφφας).

Ποσειδών Ν. Μηχανιώνας (Αμανατίδης): Συλλέκτης, Γιαννούσης, Δεληζάνος, Λαγούζος, Χριστοδούλης, Βασαΐτης, Χατζηβασιλειάδης (87’ Αζούδης) Κατσουλίδης (87’ Σφέτκος), Τοπούζης (91’ Τραχανάς), Δημητρακόπουλος (91’ Πασαλής), Ξανθόπουλος.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.