Δεν παρασύρεται ο Πύρασος…

Αύριο Τετάρτη απέναντι στον Αστέρα Καρδίτσας για τη 2η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου

Μπορεί το εμπόδιο του Πυρσού Γρεβενών να αποδείχθηκε πολύ εύκολο στην πρεμιέρα των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική, ωστόσο τα μέλη του Πυράσου Νέας Αγχιάλου δεν μένουν στο συγκεκριμένο παιχνίδι και στο 9-0 με το οποίο επικράτησαν, και προετοιμάστηκαν για ένα δυνατό παιχνίδι αύριο Τετάρτη (16:00) με αντίπαλο τον Αστέρα Καρδίτσας εκτός έδρας.

Aπό την πρώτη στιγμή ο Γιάννης Σιαμέτης και ειδικά οι παίκτες του κλήθηκαν να μην παρασυρθούν από το υψηλό σκορ και την άνεση με την οποία επικράτησαν στην πρεμιέρα των μπαράζ ανόδου, αλλά και από το 3-0 με το οποίο ηττήθηκε ο Αστέρας Καρδίτσας στην έδρα του Μακεδονικού Φούφα στην Κοζάνη. Τόσο ο Αστέρας Καρδίτσας έχει πολύ καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες από εθνικές κατηγορίες και με σταθερότητα όσον αφορά το τεχνικό επιτελείο τα τελευταία χρόνια, όσο και ο Μακεδονικός Φούφας που έχει ως στόχο την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Οπότε το 3-0 του πρωταθλητή της ΕΠΣ Κοζάνης μπορεί να είναι δίκαιο σε βάρος του Αστέρα Καρδίτσας, αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν μειώνει τις δυνατότητες και την αξία του πρωταθλητή της ΕΠΣ Καρδίτσας, τον οποίο τα μέλη του Πυράσου πρέπει να υπολογίσουν σοβαρά ως έναν δυνατό αντίπαλο.

Aξίζει να σημειωθεί ότι η διοίκηση του Αστέρα Καρδίτσας και γενικότερα η ομάδα της γειτονικής ΕΠΣ δίνουν μεγάλη σημασία στην αναμέτρηση με τον Πύρασο και υπολογίζουν πολύ τις δυνατότητες των Αγχιαλιτών. Γι’ αυτό μάλιστα και απευθύνουν κάλεσμα στον κόσμο της Καρδίτσας να βρεθεί στις κερκίδες του γηπέδου του Αγίου Δημητρίου, τονίζοντας μάλιστα ότι: «Μετά τον υποβιβασμό και του Ατρομήτου Παλαμά, ο νομός μας (σ.σ. Καρδίτσας) είναι χωρίς εκπρόσωπο στην Γ’ Εθνική.

Ο Αστέρας κάνει την μεγάλη προσπάθεια για να βρεθεί στην κατηγορία και να είναι ο εκπρόσωπος του Νόμου μας. Χρειάζεται τη στήριξη όλων των φίλων του ποδοσφαίρου και όχι μόνο, για να μπορέσει η ομάδα να κάνει το επόμενο βήμα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.