Δεν πέρασε το αίτημα για ανανέωση συμβολαίων από ομάδες χωρίς αδειοδότηση!

Πρόβλημα στον μεταγραφικό σχεδιασμό πολλών ομάδων της Super League 2 δημιουργεί πλέον οριστικά η απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ να μην δεχθεί τοα αίτημα των συλλόγων που δεν αδειοδοτήθηκαν να προχωρήσουν σε ανανεώσεις συμβολαίων μετά τις 30/06, με αποτέλεσμα να ισχύουν και γι’ αυτές οι περιπτώσεις οι περιορισμοί που προβλέπονται!

Έτσι, όσες ομάδες δεν έχουν πάρει αδειοδότηση από την ΕΠΟ  μπορούν ν’ αποκτήσουν μόλις τρεις παίκτες άνω των 25 ετών, με τα μη ανανεωθέντα συμβόλαια πλέον να λογίζονται ως νέα! Συνολικά 26 ομάδες δεν έχουν λάβει αδειοδότηση από την Ομοσπονδία, μεταξύ αυτών και ο Ολυμπιακός Βόλου.

Σύμφωνα λοιπόν με την Ομοσπονδία:

«Κατά την υπ’ αριθμ. 8/2021 συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. ελήφθησαν, μεταξύ άλλων, οι εξής αποφάσεις.

-Εγκρίθηκαν αιτήματα της Super League 1 και της Super League 2 για παράταση της προθεσμίας υποβολής των προκηρύξεων των πρωταθλημάτων τους 2021-2022.

-Εγκρίθηκε η ανανέωση της συνεργασίας με τον όμιλο  Sportradar ως προς την παροχή εκπαιδευτικών και ερευνητικών υπηρεσιών.

-Δεν εγκρίθηκε το αίτημα της Super League 2 περί ανανέωσης συμβολαίων ποδοσφαιριστών ΠΑΕ που δεν αδειοδοτήθηκαν».

Για τον Ολυμπιακό Βόλου Παπαδημητρίου, Μπουτζίκος, Σκοπελίτης, Κόλα και Γραικός, για τους οποίους δεν έχει ανακοινωθεί ανανέωση συμβολαίου εντάσσονται πλέον στους περιορισμούς λόγω ηλικίας, και απομένει να φανεί τι μπορεί να πράξει και τι επιλογές θα κάνει η διοίκηση των «ερυθρόλευκων»…

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.