Δεν προχώρησε του Μάντζιου για τη Νίκη, που κοιτά Δεμηρτζόγλου

Ο Βαγγέλης Μάντζιος ήρθε την Τετάρτη (9/1) στον Βόλο, συζήτησε με τον Νίκο Ιμεράι, με τον παίκτη να ζητάει ένα ποσό, που ήταν μεγάλο και θα χρειαζόταν η κυανόλευκη διοίκηση να κάνει μία μεγάλη υπέρβαση, ακόμη μία μετά τον Ντόστανιτς. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να έχουν ακόμη μία τηλεφωνική επαφή σήμερα Πέμπτη, αλλά τελικά δεν τα βρήκαν στο οικονομικό και το θέμα του διεθνούς 36χρονου φορ δεν προχωρά οριστικά για τη Νίκη, που είναι γνωστό ότι η προτεραιότητά της είναι η απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή γι’ αυτή τη θέση.

Από κει και πέρα ενδιαφέρον υπάρχει για τον ακραίο μεσοεπιθετικό Κώστα Δερμητζόγλου, τον παίκτη που τον τελευταίο ενάμιση χρόνο αγωνίστηκε στον ΝΠΣ Βόλος, προερχόμενος από τον Διαγόρα Σεβαστής. Πριν λίγο καιρό έμεινε ελεύθερος, έχοντας παίξει φέτος μόνο στο ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ, ενώ πέρσι ήταν από τα βασικά στελέχη της ομάδας του Φεράντο με 21 συμμετοχές και τρία γκολ. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής, που έχει μεγάλη ταχύτητα και πολύ καλή τεχνική, είναι μία καλή λύση για τη Νίκη, που έχασε δύο παίκτες,  οι οποίοι αγωνίζονταν στα άκρα, τον Γιάννη Δωματά και τον Κρις Μακενγκό.

Στο προσκήνιο υπάρχει και ο Τσουλχάη, που έμεινε ελεύθερος από τη Βέροια, η οποία το καλοκαίρι δεν του έδινε το δελτίο, για να έρθει στη Νίκη, με τις πιθανότητες της απόκτησής του να είναι αρκετές για τον νεαρό κεντρικό αμυντικό, που μπορεί να καλύψει και το αριστερό άκρο της άμυνας. Ο 20χρονος (γεννημένος στις 17/3/99) Αλβανός στην καταγωγή, αλλά με ελληνικό διαβατήριο παίκτης, παίρνει μέρος τις τελευταίες μέρες στις προπονήσεις της Νίκης. Με τη Βέροια στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος είχε τρεις συμμετοχές, δύο φορές ως αλλαγή στο 89′ και μία ως βασικός για 52 λεπτά στο 2-2 της Βέροιας με τον ΠΑΟ Κουφαλίων εκτός έδρας.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.