Δεν τα κατάφερε ο ΟΥΚ Βόλου, ήττα 15-8 από το Παλαιό Φάληρο

Για τη 10η αγωνιστική της Α1 Πόλο Ανδρών

Για μία ακόμη φορά προσπάθησε, αλλά και πάλι δεν τα κατάφερε ο ΟΥΚ Βόλου απέναντι στο πιο ποιοτικό Παλαιό Φάληρο, για τη 10η αγωνιστική της Α1 Πόλο Ανδρών, γνωρίζοντας την ήττα 15-8, και συνεχίζοντας έτσι το σερί των αρνητικών αποτελεσμάτων.

Οι αθλητές του Δημήτρη Μπλάνα βρέθηκαν πίσω στο σκορ 5-2 στο τέλος του πρώτου οκταλέπτου. Όμως  χάρη σε τέρματα των Παπαβασιλείου και Νικηφορίδη κατάφεραν να κλείσουν το ημίχρονο πίσω 9-4. Από τη μία η χαλάρωση των φιλοξενούμενων κι από την άλλη η ολοένα αυξανόμενη αυτοσυγκέντρωση στην επίθεση οδήγησαν σε ένα ξέσπασμα τριών διαδοχικών τερμάτων στην τρίτη περίοδο για τους γηπεδούχους, αναπτερώνοντας τις ελπίδες για κάτι καλύτερο.

Η μείωση του σκορ (7-10) όμως αφύπνισε τους αθλητές του Παλαιού Φαλήρου, οι οποίοι με ένα σερί 5-0 ουσιαστικά έδωσαν τέλος στην αναμέτρηση. Η εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκανάτσιου σε νεκρό χρόνο από εκεί και πέρα διαμόρφωσε το τελικό 15-8.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δύο λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου αποβλήθηκε ο βοηθός του Δημήτρη Μπλάνα, Ζαφείρης Μαρινάγης.

Τα οκτάλεπτα: 2-5, 4-9, 7-11, 8-15

ΟΥΚ Βόλου (Μπλάνας): Νάσιος, Δανιήλ, Γκανάτσιος 2, Στεργίου Δ., Παπαβασιλείου 3, Μαρινάγης, Αλευρόπουλος, Βλιώρας, Στεργίου Γ. 1, Μακρής, Νικηφορίδης 2, Κουφιδάκης, Γρηγοριάδης, Γκάτσος, Μπομπός, Πετρόπουλος.

Παλαιό Φάληρο (Κραβαρίτης): Χαϊδόπουλος, Χούπερ 5, Κόκκινος, Παπαδημητρίου, Ραμίρεζ 2, Δίπλαρος 1, Τσολακούδης 4, Αθυμαρίτης 1, Χαλυβόπουλος, Λιαπάκης 2, Τσαχιλίδης, Γκαράνης, Μητράκης, Κοντονής, Κουρμελές.