Δεν τα κατάφερε ο ΟΥΚ Βόλου, ήττα 15-8 από το Παλαιό Φάληρο

Για τη 10η αγωνιστική της Α1 Πόλο Ανδρών

Για μία ακόμη φορά προσπάθησε, αλλά και πάλι δεν τα κατάφερε ο ΟΥΚ Βόλου απέναντι στο πιο ποιοτικό Παλαιό Φάληρο, για τη 10η αγωνιστική της Α1 Πόλο Ανδρών, γνωρίζοντας την ήττα 15-8, και συνεχίζοντας έτσι το σερί των αρνητικών αποτελεσμάτων.

Οι αθλητές του Δημήτρη Μπλάνα βρέθηκαν πίσω στο σκορ 5-2 στο τέλος του πρώτου οκταλέπτου. Όμως  χάρη σε τέρματα των Παπαβασιλείου και Νικηφορίδη κατάφεραν να κλείσουν το ημίχρονο πίσω 9-4. Από τη μία η χαλάρωση των φιλοξενούμενων κι από την άλλη η ολοένα αυξανόμενη αυτοσυγκέντρωση στην επίθεση οδήγησαν σε ένα ξέσπασμα τριών διαδοχικών τερμάτων στην τρίτη περίοδο για τους γηπεδούχους, αναπτερώνοντας τις ελπίδες για κάτι καλύτερο.

Η μείωση του σκορ (7-10) όμως αφύπνισε τους αθλητές του Παλαιού Φαλήρου, οι οποίοι με ένα σερί 5-0 ουσιαστικά έδωσαν τέλος στην αναμέτρηση. Η εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκανάτσιου σε νεκρό χρόνο από εκεί και πέρα διαμόρφωσε το τελικό 15-8.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δύο λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου αποβλήθηκε ο βοηθός του Δημήτρη Μπλάνα, Ζαφείρης Μαρινάγης.

Τα οκτάλεπτα: 2-5, 4-9, 7-11, 8-15

ΟΥΚ Βόλου (Μπλάνας): Νάσιος, Δανιήλ, Γκανάτσιος 2, Στεργίου Δ., Παπαβασιλείου 3, Μαρινάγης, Αλευρόπουλος, Βλιώρας, Στεργίου Γ. 1, Μακρής, Νικηφορίδης 2, Κουφιδάκης, Γρηγοριάδης, Γκάτσος, Μπομπός, Πετρόπουλος.

Παλαιό Φάληρο (Κραβαρίτης): Χαϊδόπουλος, Χούπερ 5, Κόκκινος, Παπαδημητρίου, Ραμίρεζ 2, Δίπλαρος 1, Τσολακούδης 4, Αθυμαρίτης 1, Χαλυβόπουλος, Λιαπάκης 2, Τσαχιλίδης, Γκαράνης, Μητράκης, Κοντονής, Κουρμελές.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.