Δεν θέλει ν’ αναβάλει το παιχνίδι Νίκη Βόλου-ΑΕΛ η Λίγκα

Στις 26/03 οριστικά η εκδίκαση της προσφυγής των Λαρισαίων στο Διαιτητικό

Όπως αναμενόταν, η ΠΑΕ ΑΕΛ προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ για το θέμα της ανάκλησης των δελτίων πέντε ποδοσφαιριστών της, με την υπόθεση να εκδικάζεται σύμφωνα με το σχετικό πινάκιο την Τρίτη 26/03, με τον ΠΣΑΠΠ μάλιστα να κάνει πρόσθετη παρέμβαση υπέρ των Λαρισαίων, ενώ έχει ήδη οριστεί το παιχνίδι με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου για την 1η αγωνιστική των πλέι οφ.

Η αναμέτρηση αναμένεται βάσει προγράμματος να διεξαχθεί την Κυριακή 24/03 στο Πανθεσσαλικό, με την ΑΕΛ ωστόσο να επιδιώκει την αναβολή της, ελπίζοντας ότι θα δικαιωθεί στο Διαιτητικό Δικαστήριο, ώστε να έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους σε όλα τα παιχνίδια. Από την άλλη, δεν υπάρχει κάποια αλλαγή προς το παρόν από πλευράς Λίγκας, που δεν εμφανίζεται σε καμία περίπτωση διαθέσιμη ν’ αναβάλει την αναμέτρηση. Μάλιστα, όπως αναφέρουν πηγές στο «Magnesiasports», όταν έγιναν οι ορισμοί δεν είχε προκύψει κανένα κώλυμα από πλευράς των αρμοδίων οργάνων της ΕΠΟ, οπότε δεν βλέπουν κανέναν λόγο αυτήν τη στιγμή που θα τους οδηγήσει στην αναβολή του αγώνα της Κυριακής.

Σύμφωνα με το πινάκιο του Διαιτητικού Δικαστηρίου, το απόγευμα της Τρίτης 26/03 (17:00), εκδικάζονται οι εξής υποθέσεις:

1. Έφεση της ΠΑΕ ΑΕΛ κατά της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και της με αριθμό 374/2024 απόφασης ΕΙΠ/ΕΠΟ

  1. Έφεση των ποδοσφαιριστών Μ. Τσουμάνη, K. Fatai, V. Stina, S. Cosic, L. Moreira, κατά της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και της με αριθμό 374/2024 απόφασης ΕΙΠ/ΕΠΟ
  2. Πρόσθετη παρέμβαση ΠΣΑΠΠ υπέρ ποδοσφαιριστών Μ. Τσουμάνη, K. Fatai, V. Stina, S. Cosic, L. Moreira, κατά της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και της με αριθμό 374/2024 απόφασης ΕΙΠ/ΕΠΟ.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.