Δεύτερη Πανελληνιονίκης στο ύψος η Τζούβελη της Νίκης

Η Τζούβελη αριστερά στη 2η θέση του βάθρου
Στο Πανελλήνιο Κ18 της Πάτρας με επίδοση 1.65

Η Ολυμπία Τζούβελη, που ήρθε φέτος από τον Παγχιακό στη Νίκη ως μία προσωπική μεταγραφή του Γιώργου Τάκη, κατάφερε να πάρει τη δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο Στίβου Κ18 της Πάτρας σήμερα Σάββατο (15/6) με επίδοση 1.65 στο ύψος, κατακτώντας έτσι το ασημένιο μετάλλιο.

Η αθλήτρια της Νίκης, την οποία προπονεί ο Απόστολος Βλαχάβας, έκανε μάλιστα ίδια επίδοση με την πρώτη Αθανασία Ζαφείρη της Αναγέννησης Λαμίας, αλλά πέρασε το 1.65 με τη δεύτερη προσπάθεια, ενώ η αντίπαλός της με την πρώτη. Μάλιστα και η 3η Μαρία Μπούρη έκανε επίσης 1.65, αλλά με την τρίτη προσπάθεια. Και οι τρεις του βάθρου απέτυχαν τρεις φορές στο 1.70.

Ο Απόστολος Ιωαννίδης, που πήρε το χρυσό στα 100μ. και η Ολυμπία Τζούβελη θα εξασφαλίσουν και θέση, όπως όλα δείχνουν, στην εθνική ομάδα για το Βαλκανικό πρωτάθλημα.

Εξαιρετικά πλασαρίσματα είχαν άλλοι δύο αθλητές και μία αθλήτρια της Νίκης στους τελικούς των αγωνισμάτων τους.

Με επίδοση 13.96 ο Νίκος Γκέκας και με 13.59 ο Δημήτρης Παραγιούτσικος ήταν 4ος και 5ος στο τριπλούν αντίστοιχα, ενώ η Στεφανία Παναγιώτου ήταν 7η με 12.46 στα 100μ., αλλά πρέπει να σημειωθεί ότι ήταν η πιο μικρή ηλικιακά αθλήτρια.

Η Ολυμπία Τζούβελη με τον προπονητή της, Απόστολο Βλαχάβα

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.