Δεύτερο …άνετο τρίποντο για τον Πύρασο, 1-4 τον Αστέρα Καρδίτσας

«Ντούμπλαρε» τις νίκες του ο Πύρασος στα μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική, επικρατώντας το απόγευμα της Τετάρτης στην Καρδίτσα, του Αστέρα, με 1-4. Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και στο δεύτερο ημίχρονο πέτυχαν τρία τέρματα Ο Ρακής άνοιξε το σκορ στο 22’, για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι δύο λεπτά αργότερα με τον Ζάρρα. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Γιάννη Σιαμέτη ήταν καλύτερη, με τον Βλάχο να χάνει τετ-α-τετ, όσο το σκορ ήταν ισόπαλο χωρίς τέρματα.
Στην επανάληψη υπήρχε μόνο ο Πύρασος στο γήπεδο και κατάφερε να πετύχει τρία ακόμα τέρματα, με τα δύο εξ αυτών να τα πετυχαίνει ο Ηλίας Βλάχος, ενώ έδωσε και μία ασίστ. Στο 60’ ο Ζάχος από το κέντρο έκανε το «1-2» με τον Βλάχο, πάτησε περιοχή ο ακραίος επιθετικός του Πυράσου και με διαγώνιο σουτ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του. Έξι λεπτά αργότερα ο Βλάχος απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο, τον Κοντοβά και με διαγώνιο σουτ στην απέναντι γωνία διαμόρφωσε το 1-3, ενώ στο 81’ ο Οικονόμου έκανε ωραία ατομική προσπάθεια από τα δεξιά, πέρασε τον αμυντικό του Αστέρα Καρδίτσας, έκανε τη σέντρα, με τον Βλάχο από το ύψος του πέναλτι να πιάνει μονοκόμματο γυριστό σουτ και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-4. Η μοναδική φορά που απείλησαν με αξιώσεις οι γηπεδούχοι ήταν στο 89’, όταν ο Καραγιάννης έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή, με τον Κεφαλά να δείχνει τα αντανακλαστικά του πέφτοντας στην αριστερή γωνία του και ψηλά για να απομακρύνει τον κίνδυνο.

Πύρασος (Γ. Σιαμέτης): Κεφαλάς, Μιχόπουλος, Ρακής, Παπαδόπουλος, Δημητριάδης, Αγασιώτης (83’ Θεοδωρόπουλος), Μάρτινς, Αραπίτσας (80’ Μπόλης), Οικονόμου (83’ Κατής), Βλάχος, Ζάχος (61’ Φουρκιώτης).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.