Δεύτερο σερί διπλό για Γ.Σ.Α. και πάλι με δύο γκολ του Ζαφειρίου

Φάση από το Σαρακηνός-Γ.Σ.Α. με πρωταγωνιστές τους Τσάνιο και Σώκο
Κέρδισε σε εξ αναβολής ματς με 0-2 τον Σαρακηνό

Σημαντικό διπλό για τον Γ.Σ.  Αλμυρού, που κατέβαλε σε εξ αναβολής ματς την αντίσταση του Σαρακηνού με 0-2, σκοράροντας το τέλος του πρώτου μέρους και στα μισά του δεύτερου.

Αρχικά στο 45′ με πλασέ από τον Ζαφειρίου μετά από πάσα του Τσάτσου οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν, ενώ στο 67′ ο ίδιος παίκτης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Το πέναλτι κέρδισε ο Σώκος για σπρώξιμο στον αέρα μετά από σέντρα του Γιαννακόπουλου.

Να σημειωθεί ότι ο Ζαφειρίου είχε πετύχει δύο γκολ και στον αγώνα της Σκιάθου την περασμένη Κυριακή, που πάλι η ομάδα του είχε πάρει το διπλό. 

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ (Φασουράκης): Γράντας,  Σπύρου (75′ Στεργίου), Γιαουπλάρι, Τσάνιος,  Αγγελής,  Σταματίου,  Κατής (70′ Καλιακούδας), Τσιάνος (61′ Τσιανάκας), Ζάχος (75′ λ. τρ. Δούλας),  Δημόπουλος (65’ Ακριβούσης), Αραμπατζής

Γ.Σ.  ΑΛΜΥΡΟΥ (Καπελιάνης): Κοντογεωργάκης, Μαυρογένης (60′ Σταθάκος),  Γιαννακόπουλος, Ντόντα, Χατζηλιάδης, Σκούπρας, Ζαφειρίου, Νάστας (85′ Επίσκοπος),  Μακρής (85′ Κρίκης), Τσάτσος (70′ Σιούτης), Σώκος.

Η ενδεκάδα του Γ.Σ. Αλμυρού

Η ενδεκάδα του Σαρακηνού

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.