Διαχωρίζουν το αποτέλεσμα από την εμφάνιση στον Ολυμπιακό Β.

Το αποτέλεσμα δεν ήρθε στην Άμφισσα, αφού ο Ολυμπιακός Βόλου υπέστη τη δεύτερη απώλειά του μετά το 1-1 με τον Φωκικό και πλέον μετά από την 3η αγωνιστική που ήταν μόνος πρώτος, βρίσκεται στη δεύτερη θέση ισόβαθμος βέβαια της Νίκης, που λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων είναι στην κορυφή.

Στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο πάντως διαχωρίζουν το 1-1 με τον προτελευταίο της βαθμολογίας, που σίγουρα ήταν ένα ανεπιτυχές αποτέλεσμα, με την εμφάνιση που πραγματοποίησαν οι ποδοσφαιριστές του Περικλή Αμανατίδη. Θεωρούν μάλιστα ότι η ομάδα τους απέδωσε αυτό που έπρεπε, έκανε φάσεις, αλλά δεν είχε την τύχη με το μέρος της και στράβωσε το ματς, αφού αφενός βρέθηκε απέναντι σε έναν εκπληκτικό τερματοφύλακα, τον Παπαδόπουλο, που έκανε το παιχνίδι της χρονιάς, αφετέρου πλήρωσε μία κακιά στο 81’ και δέχθηκε το γκολ σε μία κόντρα.

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του τεχνικού διευθυντή του Ολυμπιακού Βόλου, Θωμά Μακρή, που μίλησε στον Βόλος 9.86 και την εκπομπή Clasico, και επιβεβαίωσε τα παραπάνω, τονίζοντας: «Ξεχνάμε το παιχνίδι με τον Φωκικό σε ό,τι αφορά τη συγκομιδή των βαθμών και προετοιμαζόμαστε για το επόμενο. Μετά μεσολαβούν οι γιορτές. Θα υπάρξει μία περαιτέρω συζήτηση για μεταγραφές. Η φιλοσοφία που έχει περάσει ο κ. Αμανατίδης είναι ότι μέχρι να σφυρίξει τη λήξη ο διαιτητής, η ομάδα οφείλει να παίζει. Αυτός ο βαθμός με τον Φωκικό μπορεί να αποδειχθεί πολύ σημαντικός στο τέλος του πρωταθλήματος».

Στο ποδόσφαιρο βέβαια το πρώτο που μετρά είναι το αποτέλεσμα και γι’ αυτό όσο και να εκφράζονται θετικά για την αγωνιστική προσπάθεια οι άνθρωποι του Ολυμπιακού Βόλου, τεχνική ηγεσία, διοίκηση και φίλαθλοι, που χειροκρότησαν στην Άμφισσα τους παίκτες στο τέλος, σημασία έχει ότι η ομάδα δεν είναι πλέον μόνη πρώτη. Γι’ αυτό, άπαντες επιθυμούν στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας στο Πανθεσσαλικό να κλείσει θετικά  για τον Ολυμπιακό Β. το 2018, αφού η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση θα είναι στις 6 Ιανουαρίου, και αφού μεσολαβήσει η διακοπή και οι μεταγραφές που είναι δεδομένο ότι θα γίνουν, η ομάδα να ξεκινήσει ένα νέο σερί νικών, σαν κι αυτό των πέντε συνεχόμενων που είχε πριν το παιχνίδι με τη Νίκη την 6η αγωνιστική κι εκείνο των τεσσάρων διαδοχικών τριπόντων που πήρε μετά απ’ το Clasico του Βόλου.

 

 

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.