Διαφορετικά δεδομένα εντός έδρας για τη Νίκη Βόλου

Τους τρεις βαθμούς θέλει το Σάββατο απέναντι στην Καβάλα

«Ματς που δεν το κερδίζεις καλό είναι να μην το χάνεις» δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΟ Τρίγλιας στη Χαλκιδική ο Δημήτρης Καπός, ωστόσο τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του ξέρουν ότι τα δεδομένα εντός έδρας είναι διαφορετικά. Έτσι, η Νίκη Βόλου ξεκίνησε την προετοιμασία της για τον αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο την ομάδα της Καβάλας που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Νεάπολης, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Football League.

Eντός έδρας δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για απώλεια βαθμών και παρά τη νίκη επί του Ολυμπιακού Βόλου και την ισοπαλία στην Τρίγλια, οι «κυανόλευκοι» είναι μόλις στην 11η θέση της βαθμολογικής κατάταξης με εννέα βαθμούς, τη στιγμή που η προσεχής αντίπαλός τους βρίσκεται στην τρίτη με 15, τέσσερις λιγότερους από τα πρωτοπόρα Τρίκαλα και μόλις δύο από τον δεύτερο Ιωνικό. Ωστόσο και αυτή προέρχεται από «λευκή» ισοπαλία την περασμένη αγωνιστική, καθώς έμεινε στο 0-0 εκτός έδρας με αντίπαλο την ομάδα του Ιάλυσου.

Άρχισε η προετοιμασία
Όσον αφορά την προετοιμασία, αυτή έχει ήδη αρχίσει, καθώς οι παίκτες επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το ρεπό που είχαν την περασμένη Δευτέρα, παίρνοντας τις απαραίτητες ανάσες. Αυτές ήταν αναγκαίες αφού η προσπάθεια τόσο απέναντι στον Oλυμπιακό Βόλου όσο και στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΟ Τρίγλιας ήταν αρκετά έντονη για τους παίκτες του Στάικου Βεργέτη.

Ο προπονητής της Νίκης επιμένει εξάλλου σε καθημερινή βάση να ζητά όλο και περισσότερα από τους παίκτες του, που καλούνται να αφομοιώσουν περισσότερα στοιχεία από τον τρόπο σκέψης του τεχνικού των «κυανόλευκων». Ήδη το τεχνικό επιτελείο έχει βγάλει αρκετά συμπεράσματα, ωστόσο πάντα υπάρχει περιθώριο για περισσότερα, από τη στιγμή που υπάρχουν παίκτες που δεν προπονήθηκαν τον τελευταίο καιρό λόγω τραυματισμών.

Αναμονή για τους τραυματίες
Για την αναμέτρηση με την Καβάλα, ο Στάικος Βεργέτης προσπαθεί ήδη να κάνει… προσθαφαιρέσεις σχετικά με τους ποιους παίκτες θα έχει στη διάθεσή του. Είναι δεδομένο ότι στην αγωνιστική δράση επιστρέφει ο Σωτήρης Μπαλάφας, αφού εξέτισε την ποινή των τεσσάρων αγωνιστικών που του επιβλήθηκε μετά την αποβολή του στο παιχνίδι με το Αιγάλεω, τη στιγμή που Τσιώλης, Καμπαγέρο και Ντομίνγκεθ παραμένουν ερωτηματικά σε σχέση με ό,τι έχει να κάνει με την αποθεραπεία τους αλλά και με τον βαθμό ετοιμότητάς τους για τον αγώνα του Σαββάτου. Οι τρεις προαναφερθέντες συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση.

Ο Τσιώλης έμεινε εκτός αποστολής για το παιχνίδι στην Τρίγλια εξαιτίας ενός τραβήγματος που τον ταλαιπωρεί, και οι πιθανότητες να είναι στην αποστολή για τον αγώνα με την Καβάλα είναι 50-50 κάτι που θα ξεκαθαρίσει μέσα στην εβδομάδα.

Ο Καμπαγέρο επίσης ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, σε ακόμη πιο ήπιους ρυθμούς και η συμμετοχή του είναι επίσης αμφίβολη.

Ο Ντομίνγκεθ είχε το πρόβλημα με τον τραυματισμό στα πλευρά και προστέθηκε και μία ίωση που τον προσέβαλλε την προηγούμενη εβδομάδα. Σε ατομικούς ρυθμούς κινείται και αυτός, αλλά μπορεί να χρειαστεί να περιμένει μία ακόμη εβδομάδα για να επιστρέψει στη δράση.

Τέλος, ο Ιορδανίδης έχει ένα μικρό θλαστικό τραύμα στον θώρακα, που δεν του επιτρέπει να κάνει κάποιες κινήσεις, αλλά μοιάζει απίθανο να μείνει εκτός δράσης.

Με φιλάθλους η Καβάλα στη Νεάπολη;

Στο πλευρό της ομάδας τους αναμένεται να βρεθούν στον Βόλο και στο γήπεδο της Νεάπολης το ερχόμενο Σάββατο φίλαθλοι της Καβάλας. Τουλάχιστον αυτό ανακοίνωσε ο σύνδεσμος των οπαδών της, που ονομάζεται «Γαλάζιοι Αργοναύτες» κάνοντας γνωστό ότι ετοιμάζει εκδρομή για τα μέλη του και όχι μόνο για το παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής.

Όσον αφορά τον προσεχή αντίπαλο της Νίκης Βόλου, σταχυολογώντας κανείς και τις δηλώσεις του προπονητή της Καβάλας, Παύλου Δερμιτζάκη, μετά το παιχνίδι με τον Ιάλυσο, διαφαίνεται ότι αναμένεται να έρθει με ορέξεις στο γήπεδο της Νεάπολης για να κάνει τη ζημιά στους «κυανόλευκους».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.