Διαγόρας: “Καθαρό το γκολ Κουβελά” (video)

Βίντεο με το ακυρωθέν γκολ του Κουβελά με πέναλτι στο ματς με τον Ρήγα Φεραίο στο Στεφανοβίκειο την Κυριακή ανάρτησε στο επίσημο blog του ο Διαγόρας Στεφανοβικείου, όπου φαίνεται ότι ο διαιτητής Χαλβατζάκος παίρνει μία αυστηρή απόφαση να δώσει τεχνική ποινή στον παρολίγον σκόρερ για προσποίηση.
Συγκεκριμένα η διοίκηση του Διαγόρα τονίζει:
“Το σημερινό παιχνίδι μπορεί να πέρασε στην ιστορία, ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ όμως μπορεί βάσιμα να ισχυριστεί ότι υπήρχε αλλοίωση αποτελέσματος. Eπικαλούμενοι το οπτικό υλικό με την εκτέλεση του πέναλτι από τον Αλέξανδρο Κουβελά, διαπιστώνουμε κακή χρήση του κανονισμού από τον διαιτητή. Ο κανονισμός του παιχνιδιού για το πέναλτι λέει:
το παιχνίδι θα πρέπει να σταματήσει και να ξεκινήσει με έμμεσο ελεύθερο λάκτισμα, ανεξάρτητα από το εάν έχει σημειωθεί γκολ ή όχι, αν :
“ο παίκτης που εκτελεί το πέναλτι προσποιηθεί ότι θα λακτίσει την μπάλα, αφού έχει ολοκληρώσει το τρέξιμό του (η προσποίηση κατά την διάρκεια της πορείας επιτρέπεται). Ο διαιτητής παρατηρεί τον παίκτη αυτόν.”
Από το video φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο παίκτης που εκτελεί το πέναλτι δεν έχει ολοκληρώσει το τρέξιμό του καθώς μετά την προσποίηση κάνει ένα ακόμη βήμα και μετά εκτελεί. Εξάλλου τέτοιου είδους εκτελέσεις πέναλτι έχουμε δει πάμπολλες”.
Το επίμαχο βίντεο από το mousikovagoni

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.