Διακοπή των πρωταθλημάτων και για την ΕΣΠΕΚΕΛ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ
Μέχρι και τις 3 Δεκεμβρίου

Μετά και τη χθεσινοβραδινή απόφαση της ΕΟΠΕ για τα εθνικά πρωταθλήματα βόλεϊ, ήρθε και η ΕΣΠΕΚΕΛ να ακολουθήσει το ίδιο μονοπάτι, αναστέλλοντας και τις διοργανώσεις που πραγματοποιούνται υπ’ ευθύνη της μέχρι και τις 3 Δεκεμβρίου.

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι η απόφαση είναι αυτονόητη, αλλά τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι, μιας και η ΕΣΠΕΚΕΛ καλύπτει μία μεγάλη γεωγραφική περιοχή, από την Εύβοια και τη Στερεά Ελλάδα μέχρι και μέρος της Μακεδονίας, και συμπεριλαμβάνει αρκετές περιοχές που δεν βρίσκονται σε κατάσταση αυξημένου κινδύνου. Θεωρητικά παιχνίδια ανάμεσα σε ομάδες περιοχών που δεν είναι «κόκκινες» θα μπορούσαν να διεξαχθούν, αν και η ΓΓΑ είναι σαφής ότι τα εθνικά πρωταθλήματα που συνεχίζονται είναι αυτά των κορυφαίων κατηγοριών και μόνο για το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ.

Έτσι, η ΕΣΠΕΚΕΛ, προκειμένου να μην μπει στον λαβύρινθο της κορωνο-γραφειοκρατίας, αλλά και να μην υπάρχουν πολλές αγωνιστικές εκκρεμότητες που θα έφερναν ανισότητα μεταξύ των ομάδων, αποφάσισε να προχωρήσει σε αναστολή των διοργανώσεών της για έναν μήνα, μέχρι και τις 3 Δεκεμβρίου, όπως προαναφέρεται.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.