Διαμάχη Ολυμπιακού Βόλου και Ντα Κάμπο για οφειλές και… πλαστογραφία!

Προσφυγή του Αργεντίνου-Με μηνύσεις απαντούν οι «ερυθρόλευκοι»

Προσφυγή κατά του Ολυμπιακού Βόλου έχει καταθέσει όπως φαίνεται ο πρώην (προφανώς) ποδοσφαιριστής της ομάδας, Ερνάν Ντα Κάμπο, με την εκδίκαση της υπόθεσης να γίνεται χθες Δευτέρα, και σύμφωνα με δημοσιεύματα η πλευρά του παίκτη ισχυρίζεται ότι ουδέποτε εξοφλήθηκε από τους «ερυθρόλευκους» προτού καταλήξει στον Απόλλωνα Λάρισας δανεικός, ούτε ότι υπέγραψε κάποιο σχετικό έγγραφο. Η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου διαψεύδει τον παίκτη και απαντά με μηνύσεις!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο παίκτης αρνήθηκε ότι υπέγραψε και μάλιστα στο ΚΕΠ Λάρισας το έγγραφο που παρουσίασε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου για την εξόφλησή του, ενώ συνεχίζει να κάνει λόγο για οφειλές. Έτσι, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση, απορρίπτοντας τους ισχυρισμούς περί πλαστογραφίας από την πλευρά του Αργεντίνου, και κάνοντας γνωστό ότι θα καταθέσει μήνυση εναντίον του.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου τονίζει τα εξής: Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη. Από την πλευρά μας προσκομίσαμε επίσημο έγγραφο θεωρημένο από το ΚΕΠ με το γνήσιο της υπογραφής του ποδοσφαιριστή, στο οποίο αναφερόταν πως ο εν λόγω ποδοσφαιριστής δεν είχε καμία οικονομική απαίτηση από την ΠΑΕ. Πότε δεν θα καταθέταμε κάποιο έγγραφο, αν δεν ήταν γνήσιο.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου θα καταθέσει μήνυση κατά του Ερνάν Ντα Κάμπο και που πρώην ποδοσφαιριστή του ΝΠΣ Βόλος, Σαλβαδόρ Σάντσες, για ψευδή κατάθεση.

ΥΓ: Τονίζουμε προς πάσα κατεύθυνση, πως όσες τρικλοποδιές κι αν προσπαθούν να μας βάλουν, δεν θα καταφέρουν να μας κλονίσουν. Συνεχίζουμε δυνατοί τον αγώνα που δίνουμε καθημερινά».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.