Διερευνητική επαφή της Νίκης με Βαγγέλη Μάντζιο

Τηλεφωνική επαφή είχαν οι διοικούντες της Νίκης Βόλου με τον Βαγγέλη Μάντζιο, προκειμένου να διερευνήσουν τις προθέσεις του πολύπειρου φορ, αφού ψάχνουν για μία ποιοτική λύση για την κορυφή της επίθεσης μετά την αποχώρηση του Χρήστου Τζιώρα, θέλοντας να καλύψουν με τον καλύτερο τρόπο το κενό που άφησε ο 30χρονος παίκτης.

Η περίπτωση του Μάντζιου σίγουρα έχει μεγάλες δυσκολίες, αφού το κασέ του είναι αρκετά υψηλό, ωστόσο η κυανόλευκη διοίκηση δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια. Με τα καλύτερα λόγια πάντως μιλά ο Ράτκο Ντόστανιτς για τον επαγγελματισμό του 36χρονου φορ, αφού συνεργάστηκε μαζί του στον Λεβαδειακό τη σεζόν 2016-17, ενώ και ο ποδοσφαιριστής έχει πολύ θετική άποψη για τον Σέρβο τεχνικό.

Φυσικά, για το ποιος είναι ο Βαγγέλης Μάντζιος το γνωρίζει όλη η Ελλάδα. Στην Ελλάδα έχει αγωνιστεί μόνο στη Σούπερ Λιγκ, έχοντας καταγράψει 273 συμμετοχές και 71 γκολ με τις φανέλες των Πανιωνίου, Παναθηναϊκού, ΟΦΗ, Ατρομήτου, Λεβαδειακού και Απόλλωνα Σμύρνης, που ήταν και η τελευταία του ομάδα. Επίσης έχει 37 παιχνίδια και 11 τέρματα στο Κύπελλο Ελλάδας.

Εκτός Ελλάδας έχει παίξει για ένα εξάμηνο το 2008 στη Γερμανία με τη φανέλα της Άϊντραχτ, ένα εξάμηνο του 2010 στην Ανόρθωση της Κύπρου και από ένα εξάμηνο στη Μαριτίμο στην Πορτογαλία και την Μπακού στο Αζερμπαϊτζάν το 2011 και το 2012.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Νίκη πρόλαβε να προπονηθεί το πρωί της Πέμπτης στο Βασδέκειο, πριν αρχίσει η χιονόπτωση στον Βόλο, ενώ την Παρασκευή οι άνθρωποι της ομάδας θα εξετάσουν πού θα γυμναστεί η ομάδα, αφού τα δύο γήπεδα του Πανθεσσαλικού, κεντρικό και βοηθητικό, είναι καλυμμένα από το χιόνι, κάτι που γεννά σκέψεις και για αναβολή του αγώνα με τον Πιερικό.

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.