Διήμερη ξεκούραση για τους ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου

Προπόνηση σε ρυθμούς Καβάλας από αύριο Τετάρτη

Το πρόγραμμα εξελίχθηκε σε αρκετά βαρύ για την ομάδα της Νίκης Βόλου, και μόλις τις τελευταίες εβδομάδες πάει να στρώσει κάπως η κατάσταση. Η επιβάρυνση στους παίκτες πάντως δεν έχει περάσει απαρατήρητη για το τεχνικό επιτελείο των «κυανόλευκων», γι’ αυτό και μετά τον αγώνα της περασμένης Κυριακής και την επικράτηση σε βάρος του Θεσπρωτού, οι παίκτες πήραν διήμερο ρεπό.

Έτσι, το διάλειμμα διήρκησε για τους ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου τόσο τη Δευτέρα όσο και την Τρίτη, επιστρέφοντας στις προπονήσεις αύριο Τετάρτη 16 Μαρτίου, αρχίζοντας και την προετοιμασία για τον εκτός έδρας κυριακάτικο αγώνα με αντίπαλο την Καβάλα, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League 2. Σε κάθε περίπτωση η ομάδα της Μακεδονίας δεν είναι αυτή του πρώτου γύρου, σε βάρος της οποίας η Νίκη είχε επικρατήσει 7-0, αλλά έχει αλλάξει το σύνολο σχεδόν του ρόστερ της. Το ότι δεν της βγήκαν κάποια αποτελέσματα δεν την καθιστά λιγότερο επικίνδυνη για τη Νίκη Βόλου, που θέλει να δείξει το καλό της πρόσωπο και να διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα.

Επιστροφές και απουσίες

Αναγκαστικά πάντως ο Αλέκος Βοσνιάδης και οι συνεργάτες τους προσαρμόζουν τα πλάνα τους, με δεδομένη την απουσία δύο παικτών.

Συγκεκριμένα οι Ανδρέου και Κυριακίδης δεν είναι σε θέση ν’ αγωνιστούν απέναντι στην Καβάλα, αφού ο πρώτος έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και ο δεύτερος επτά συνολικά, οπότε θα εκτίσουν την ποινή που τους αναλογεί στην 25η αγωνιστική.

Από την άλλη όμως, Παναγιωτίδης και Βασιλείου εξέτισαν τις ποινές που είχαν λόγω καρτών στο παιχνίδι με τον Θεσπρωτό, οπότε και είναι διαθέσιμοι για την αναμέτρηση με τον ΑΟΚ στην Καβάλα. Το ευχάριστο είναι ότι χρόνο συμμετοχής απέναντι στον Θεσπρωτό πήρε και ο Αντόνιο Ροχάνο, οπότε το τεχνικό επιτελείο της Νίκης Βόλου μπορεί να υπολογίζει μία επιπλέον λύση στην επίθεση, με τον Αργεντίνο να ξεπερνά σε μεγάλο βαθμό τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.