Δικαιώθηκε o Ολυμπιακός Βόλου για τα δελτία!

Τα ευχάριστα νέα περίμενε ο Ολυμπιακός Βόλου και οι ΠΑΕ μαζί με τους ποδοσφαιριστές που είχαν προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο για την ανάκληση των δελτίων τους και τελικά αυτά τα ευχάριστα ήρθαν χθες με την απόφαση που εκδόθηκε!

Σύμφωνα λοιπόν με το Διαιτητικό Δικαστήριο, και αφού η ΕΠΟ είχε αναφέρει στην εκδίκαση της υπόθεσης ότι δεν είχε ζητήσει αδειοδότηση από ομάδες που ανέβηκαν στη Super League 2 μέσω της συγχώνευσης των κατηγοριών και όχι με αγωνιστικά κριτήρια, τα δελτία που είχαν αρχικά εκδοθεί και στη συνέχεια ανακλήθηκαν από την Επιτροπή Ιδιότητας Μεταγραφών, τίθενται και πάλι σε ισχύ! Όπως αναφέρει και η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου μεταξύ άλλων: «Εξαφανίζει την εκκαλουμένη 539/2021 απόφαση της ΕΙΠ. της ΕΠΟ, ως προς την εκκαλούσα ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΠΑΕ ΑΣ Ολυμπιαός Βόλου 1937», κατά το προσβαλλόμενο αυτής μέρος. Διατηρεί ενεργά και σε ισχύ τα τέσσερα δελτία αθλητικής ιδιότητας ποδοσφαιριστών της εκκαλούσας ΠΑΕ και δη των Θωμά Γραικού, Δημήτρη Στάμου Ιγκόρ Φιλίποβιτς και Γεννάδιου Ξενοδόχοβ».

Ανακούφιση για όλους

Φυσικά, η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου μόνο χαμόγελα και ανακούφιση έφερε στις τάξεις του Ολυμπιακού Βόλου, με βασικά κομμάτια του παζλ να υπολογίζονται κανονικά από το τεχνικό επιτελείου.

Έτσι κανείς δεν πρέπει να κάνει επιλογή για το ρόστερ και όλοι οι παίκτες υπολογίζονται κανονικά από τον Γιώργο Βαζάκα ενόψει και της πρεμιέρα τους πρωταθλήματος, και του πρώτου αγώνα με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό εκτός έδρας, την ερχόμενη Κυριακή 31 Οκτωβρίου.

Από εκεί και πέρα, με το που έγινε γνωστή η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου, το πρώτο μήνυμα έστειλε ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου, Ευριπίδης Τσιμπανάκος που κάνει λόγο ήδη για απόδοση δικαιοσύνης. «Μετά από πολύ κόπο Και αγώνα αποδόθηκε δικαιοσύνη για την ομάδα μας! Συνεχίζουμε δυναμικά μια γροθιά όλοι μαζί για την οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου» αναφέρει σε διαδικτυακή του ανάρτηση ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος.

Τέλος, ήρθε και η ανακοίνωση από πλευράς «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, που αναφέρει επίσης τα εξής: «Ευχαριστούμε το νομικό επιτελείο και όλους όσοι ήταν δίπλα στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλαμε, για το δίκαιο αίτημα όλων των ομάδων. Ευχαριστούμε, επίσης, τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου για τη στήριξή του».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.