Δίκαιη ισοπαλία έστω και στις καθυστερήσεις για τον Θησέα

Ο Θησέας δεν ήταν τόσο καλός όσο σε προηγούμενα παιχνίδια, αλλά στις καθυστερήσεις πήρε την ισοπαλία με 1-1 στην έδρα του κόντρα στον Οικονόμο Τσαριτσάνης, με χρυσό σκόρερ τον Μπόρα. Το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο, με τους Αγριώτες δύο λεπτά πριν το γκολ της ισοφάρισης να χάνουν πέναλτι με τον Οικονόμου.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με τον Κεφαλά κάτω από τα δοκάρια, ενώ τριάδα στην άμυνα ήταν οι Γιαουπλάρι, Μπόρας και Βαν ντε Γουΐχε. Ο Καψιώτης δεξιά με τον Δημητριάδη αριστερά ήταν οι πλάγιοι μπακ χαφ, ενώ στο κέντρο Οικονόμου και Χατζησταμάτης ήταν οι αμυντικοί μέσο στην ίδια ευθεία. Πιο μπροστά απ’ αυτούς και εσωτερικά τοποθετήθηκαν οι Αγιασιώτης δεξιά και Κοτζαθανάσης στ’ αριστερά και φορ ο Τσιουρής σε ένα σύστημα 3-4-2-1. Μετά την είσοδο του Φραγκογιάννη το σύστημα μετατράπηκε σε 4-4-2, με τον νεοεισελθόντα να πηγαίνει δίπλα στον Τσιουρή στην επίθεση.

Στο 12’ και το 31’ ο Κοτζαθανάσης δοκίμασε το πόδι του εκτός περιοχής, αλλά απέκρουσε ο Νούσιας, ενώ γενικώς το ματς δεν είχε στο πρώτο μέρος τη μεγάλη φάση. Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους επαναλήφθηκε το ίδιο σκηνικό με σουτ έξω από την περιοχή του  Κοτζαθανάση, στο οποίο αντέδρασε σωστά ο Νούσιας. Στο 67’ κι ενώ ο Θησέας είχε τον έλεγχο, ο Οικονόμος μπήκε μπροστά στο σκορ, καθώς μετά από σέντρα από τα δεξιά, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Δημητριάδη και δόθηκε πέναλτι, που μετέτρεψε σε γκολ ο αμυντικός των φιλοξενουμένων, Τσακάλι. Έτσι έγινε το 0-1.

Από κει και πέρα, αύξησε την πίεση ο Θησέας και στο 90’ κέρδισε πέναλτι για τράβηγμα της φανέλας του Τσιουρή από τον Τσακάλι, που αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη. Όμως, ο Οικονόμου έστειλε την μπάλα από την άσπρη βούλα στη ρίζα του αριστερού δοκαριού. Ο Θησέας βρισκόταν προ του φάσματος της ήττας, αλλά ο Μπόρας έσωσε την ομάδα με εύστοχο διαγώνιο σουτ στο 92’ εντός περιοχής. Ο σκόρερ των γηπεδούχων περίμενε στο πίσω δοκάρι μετά από στημένη φάση από τα αριστερά και στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα επέτρεψε στον Θησέα να φτάσει στους 11 βαθμούς και να διατηρήσει την ίδια απόσταση από τον Οικονόμο. Μάλιστα, η ομάδα του Λάκη Μπακάλη ισοβαθμεί στην 5η θέση με τον Α.Ο. Σελλάνων και τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου.

ΘΗΣΕΑΣ: Κεφαλάς, Καψιώτης, Μπόρας, Γιαουπλάρι (59’ Φραγκογιάννης), Βαν ντε Γουΐχε, Κοτζαθανάσης, Αγιασιώτης (77’ Ζάχος), Χατζησταμάτης (67’ Σφάκας), Τσιουρής, Οικονόμου, Δημητριάδης

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ: Νούσιας, Περτζόνι (52’ Ντούφας), Γαλάνης, Τσακάλι, Κουμπούρας, Καλφούντζος (72’ Μιφτάρι), Χάμος, Καραλούλης, Πετράκης (88’ Τσάτσος), Κατσαμάγκας (65’ Μουλτσιάς), Γκαμπέτας

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.