Δήμητρα Ευξεινούπολης: «Όποιος δεν μπορεί ας μην είχε δηλώσει συμμετοχή»

Επειδή εσχάτως πολλά λέγονται και ακούγονται μεταξύ των παραγόντων ομάδων της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου (ακόμη και για οριστική διακοπή του πρωταθλήματος έχουν αρχίσει να μιλούν ορισμένοι) η Δήμητρα Ευξεινούπολης πήρε θέση, τονίζοντας ότι όσοι δεν μπορούν να συνεχίσουν καλό θα ήταν να μην είχαν δηλώσει εξ αρχής συμμετοχή!

Σε σχετική τοποθέτηση του υπευθύνου Τύπου της ομάδας, Λευτέρη Στουμπιτσόγλου, τονίζεται ότι η Δήμητρα Ευξεινούπολης είναι έτοιμη να συνεχίσει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και δεν συζητά το να μην υπάρξει περισσότερη αγωνιστική δράση όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Στη σχετική τοποθέτηση αναφέρονται τα εξής: «Η Δήμητρα», πρωτοεμφανιζόμενη στη Γ’ Εθνική και με 2 μήνες σχεδόν εντατικής προετοιμασίας, ξεκίνησε την αγωνιστική θέλοντας να διακριθεί και σ’ αυτήν την κατηγορία. Ξεκίνησε λοιπόν κι έβγαλε ένα δύσκολο πρόγραμμα τις 3 πρώτες αγωνιστικές με την απειρία μας, τα λάθη μας αλλά και το αγωνιστικό πάθος των παικτών αλλά και της διοίκησης. Χτυπηθήκαμε από τον Covid-19, αλλά το ξεπεράσαμε και συνεχίζουμε! Θέλουμε λοιπόν να συνεχιστεί το πρωτάθλημα και πιστεύουμε να ξεχωρίσουμε σ’ αυτό. Όλοι οι παίκτες μας, κάτω από την «ομπρέλα» ασφαλείας που ανοίγει η διοίκηση, προπονούνται ατομικά ώστε να είναι έτοιμοι όποτε αυτό γίνει εφικτό! Μάλιστα η Δήμητρα θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για να διακριθούμε.

Το αν θα πρέπει να συνεχιστεί η όχι το πρωτάθλημα, είναι κάτι που δεν το συζητάμε. Οποίος δεν μπορεί, καλό θα ήταν να μην είχε δηλώσει εξ αρχής τη συμμετοχή του! Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα λοιπόν !

Εμείς δηλώνουμε έτοιμοι ν’ αγωνιστούμε όποτε αυτό κριθεί από τα αρμόδια όργανα και για να δανειστούμε και μια ναυτική έκφραση, θα πλεύσουμε πάση δυνάμει»!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.