Δήμητρα Ευξεινούπολης: Το βλέμμα στην επόμενη χρονιά

Κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένοι, μετά την επίτευξη του στόχου της παραμονής έχουν οι διοικούντες και τα μέλη του αγωνιστικού τμήματος της Δήμητρας Ευξεινούπολης, ωστόσο τώρα κοιτούν το μέλλον, όπως φάνηκε και στο τραπέζι που παρέθεσε η διοίκηση του συλλόγου το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (14/06).

Κάνοντας λοιπόν λόγο για χαρά, ο πρόεδρος της Δήμητρας, Τάσος Δεληζήσης, προανήγγειλε μία νέα πιο δυνατή προσπάθεια για τη νέα χρονιά. «Του χρόνου πάλι εδώ θα είμαστε και όλοι μαζί πάλι και ακόμη περισσότεροι, για να γράψουμε την ιστορία με πιο χρυσά γράμματα σε σχέση με φέτος, και να κάνουμε μία μεγαλύτερη προσπάθεια για όλους μας. Αυτό που κάνουμε είναι χαρά για όλους μας και η Δήμητρα προκαλεί συναισθήματα χαράς μέσα στη δυσκολία της εποχής. Ακόμη και για μένα αυτό που γίνεται είναι χαρά, ευλογία και μακάρι να είμαστε και πιο ψηλά» τόνισε χαρακτηριστικά.

Δεν δίστασε μάλιστα να… κηρύξει την έναρξη της υλοποίησης του σχεδιασμού, αναφέροντας: «Θα μιλήσουμε τον προπονητή μας και τους παίκτες για την επόμενη χρονιά. Λάθη κάναμε πολλά και θέλουμε να κάνουμε λιγότερα τη νέα χρονιά και να είμαστε όλοι καλύτεροι. Σωστότεροι να είμαστε και σίγουρα θα βρεθούμε πιο ψηλά».

Τα «ευχαριστώ» του Μιχάλη Ανδρωνά

Κατά τη διάρκεια της συνεστίασης, ο προπονητής της Δήμητρας Μιχάλης Ανδρωνάς, αρκέστηκε στο να εκφράσει τις ευχαριστίες του προς όλους όσοι ήταν δίπλα στην ομάδα, αναφέροντας μάλιστα αρκετά ονόματα.

«Να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση που ήταν συνέχεια στο γήπεδο και τα περισσότερα προβλήματα λύθηκαν, για να φτάσουμε εκεί που βρεθήκαμε. Να ευχαριστήσω τον Νίκο Βούλγαρη και τον Τζώρτζη Τσάτσο που συνέβαλαν στην επιτυχία της ομάδας, όπως και ο Βασίλης Τσανής, ο φροντιστής της ομάδας. Ιδιαίτερα δύο άτομα της διοίκησης τον Βασίλη Καραμπάση και τον Γιώργο Λιάκο, γιατί περάσαμε αρκετές ώρες μαζί που μιλούσα περισσότερο μαζί τους κάθε μέρα σε σχέση με τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου. Να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές που ήταν οι πρωταγωνιστές, αλλά και τους φιλάθλους που έχει μερίδιο στην επιτυχία του τελευταίου αγώνα» τόνισε μεταξύ άλλων ο προπονητής της Δήμητρας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.