Δίνει αισιόδοξα μηνύματα ο Καμπλιώνης για γρηγορότερη επιστροφή

Την πίστη ότι οι αρχικές εκτιμήσεις για τον χρόνο απουσίας του Αντώνη Καμπλιώνη μπορεί να διαψευστούν και πως μπορεί να επιστρέψει αρκετά νωρίτερα, εκφράζουν στον Ολυμπιακό Βόλου. Κι αυτό γιατί ο 26χρονος ακραίος χαφ, που ήρθε φέτος τον Ιανουάριο στην ομάδα και κατέγραψε 10 ματς και 4 γκολ στο πρωτάθλημα, μπήκε στις προπονήσεις και κάνει βεβαίως ατομικό πρόγραμμα, βλέποντας όμως ότι το πόδι του ανταποκρίνεται καλύτερα απ’ ό,τι θα περίμενε και ο ίδιος.

Θυμίζουμε ότι την Πέμπτη 9 Αυγούστου, τη μέρα δηλαδή που γύρισε ο Ολυμπιακός Βόλου από το Ελατοχώρι, ο ποδοσφαιριστής είχε υποβληθεί σε μαγνητική, αφού ένιωθε ενοχλήσεις στο πόδι, και διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση τρίτου βαθμού, που θα τον κρατούσε, όπως αρχικά είχε υπολογιστεί, γύρω στους δυόμισι μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης και μάλιστα είχαν αρχίσει και τα σενάρια περί αναζήτησης ενός άλλου εξτρέμ. Παρόλ’ αυτά ο Καμπλιώνης δείχνει στους ανθρώπους της ομάδας, ξεκινώντας τρέξιμο, ότι νιώθει καλά και ότι είναι αρκετά πιθανό να επιστρέψει υγιής πιο νωρίς από το προβλεπόμενο διάστημα, κάτι που σίγουρα είναι αρκετά ευχάριστο, αν τελικά συμβεί.

Θετικό είναι και ότι ο Οικονομόπουλος, που έλειψε από τα τρία συνεχόμενα προηγούμενα φιλικά, έχει μπει πλέον σε φουλ ρυθμούς.

Στα υπόλοιπα αγωνιστικά, στον Ολυμπιακό Βόλου θεωρούν ότι στο εκτός έδρας φιλικό με τον Γ.Σ. Αλμυρού έπρεπε να έχουν σκοράρει πρώτοι στις αρκετές ευκαιρίες που είχαν και πως επαληθεύτηκε ο νόμος του ποδοσφαίρου, δεχόμενοι αυτοί στο τέλος ένα γκολ. Πάντως, η ήττα με 1-0 δε θορύβησε κανέναν, αφού είναι βέβαιοι για τις δυνατότητες της ομάδας, ενώ όσα αγωνιστικά προβλήματα διαπιστώθηκαν, πιστεύεται ότι θα λυθούν, αλλά βέβαια ο Ολυμπιακός πρέπει λόγω ονόματος να μη χάνει ούτε στα φιλικά. Πάντως, το καλύτερο διάστημα της ομάδας ήταν το πρώτο μέρος, όταν ο Λώττας κυρίως έδωσε το κάτι παραπάνω στην ανάπτυξη με τις εμπνεύσεις του και τις κάθετες πάσες.

Τα βλέμματα στρέφονται πλέον στο δυνατό φιλικό του Σαββάτου (1/9) με τον Ηρακλή, που ανέβηκε στη Football League και θέλει να πρωταγωνιστήσει και φέτος. Οι παίκτες του Περικλή Αμανατίδη έχουν τη θέληση απέναντι σε μία ομάδα με βαρύ όνομα να δείξουν για μία ακόμη φορά καλά στοιχεία σε μία περίοδο βεβαίως που υπάρχει σίγουρα και κόπωση, με όλους τους παίκτες να δίνουν το 100% στην προετοιμασία. Μάλιστα την Παρασκευή (31/8) είναι προγραμματισμένη διπλή προπόνηση.

Τέλος, να σημειωθεί ότι ο πρώην παίκτης των ερυθρολεύκων, Νίκος Μπέικος, που είχε μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό Βόλου στις 16 Αυγούστου, βρήκε ομάδα, αφού κατέληξε στον Απόλλωνα Λάρισας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.