Διπλή προπόνηση στο ρεπό της Νίκης για τον Ρόβα

Μπορεί την Τρίτη η Νίκη να είχε ρεπό και να δόθηκε η ευκαιρία από την τεχνική ηγεσία για ξεκούραση, αλλά ο Βασίλης Ρόβας έκανε διπλή προπόνηση, συνδυάζοντας το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Κι αυτό γιατί αξιοποίησε το ρεπό, για να βρεθεί στην Καρδίτσα, αλλά εκεί έκανε διπλή προπόνηση σε γήπεδο βάσει προγράμματος που του έχει δώσει η τεχνική ηγεσία.

Ο 34χρονος πολύπειρος παίκτης εκτιμάται ότι θα είναι έτοιμος στο τέλος του μήνα στο 100% και γενικώς είναι σε κατάσταση, που κάνει τους πάντες μέσα στην ομάδα να αισιοδοξούν ότι θα είναι σε θέση να προσφέρει με την έναρξη του πρωταθλήματος, αφού τις δύο προηγούμενες βδομάδες προπονούνταν κανονικά. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ρόβας έχει πιθανότητες ακόμη και να συμπεριληφθεί στην αποστολή του αγώνα με τη Δόξα, ενώ να τονιστεί ότι η απόκτησή του είχε να κάνει εκτός από τη δεδομένη αξία και εμπειρία του με την ανάγκη να μπορεί να χρησιμοποιείται ο Μακενγκό σε πιο επιθετικό ρόλο, αφού είναι πιο πολύ επιθετικογενής μέσος, όπως εκτιμά η τεχνική ηγεσία, αλλά και το έδειξε στο τελευταίο φιλικό με τον Ρήγα Φεραίο.

Την Τετάρτη η ομάδα του Φάντζιο Μπούις ξαναμπαίνει στο γήπεδο και ο Τσεμπερίδης θα κάνει ατομικό πρόγραμμα και τις επόμενες μέρες θα διαπιστωθεί αν μπορεί να αυξήσει ρυθμούς. Πάντως, το πιθανότερο είναι να μην αγωνιστεί με τη Δόξα Δράμας την Κυριακή, ενώ φυσικά το ίδιο θα συμβεί και με τον Χρήστο Τζιώρα, που αυξάνει σιγά-σιγά την ένταση της προπόνησής του και κάνει παράλληλα ενδυνάμωση.

Τέλος, να αναφερθεί ότι απών λόγω τιμωρίας με τη Δόξα θα είναι ο Ντινιωτάκης, που αποβλήθηκε στην αναμέτρηση με τον Μακεδονικό Φούφα.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.