Δουλεύει, ετοιμάζεται, δοκιμάζει τερματοφύλακα και περιμένει ο Ολυμπιακός Βόλου…

Στη Θήβα για το φιλικό με τον ΑΟ Υπάτου την Κυριακή

Με τις προπονήσεις να συνεχίζονται ο Ολυμπιακός Βόλου προετοιμάζεται για το φιλικό της Κυριακής στη Θήβα με αντίπαλο τον ΑΟ Υπάτου και ελπίζει ότι η ερχόμενη εβδομάδα θα φέρει περισσότερα δεδομένα για την ενίσχυση του ρόστερ.

Χρόνος υπάρχει έως ενός σημείου, ενώ πέρα από τους δανεικούς στους οποίους στοχεύει ο Ολυμπιακός Βόλου, παράλληλα γίνονται και δοκιμές. Έτσι, στις προπονήσεις συμμετέχει ο νεαρός τερματοφύλακας Θοδωρής Μήτκας, προερχόμενος από τον Μακεδονικό Φούφα, ενώ έχει αγωνιστεί και στον Ατρόμητο Πτολεμαΐδας. Αναλόγως θα αξιολογηθεί και από εκεί και πέρα θα φανεί αν θα ενταχθεί στο ρόστερ.

Η δουλειά πάντως συνεχίζεται και μάλιστα σε εντατικούς ρυθμούς. Ωστόσο απόντες είναι οι Χατζηπλής καθώς και ο Θάνος Κυρίτσης πλέον που έχει μία διάταση από το φιλικό με τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου.

Πέρα από το φιλικό με τον ΑΟ Υπάτου πάντως, δεν έχει οριστεί κάτι άλλο, με τα στελέχη της διοίκησης και του προπονητικού επιτελείου να περιμένουν τις εξελίξεις όσον αφορά την έναρξη της Γ’ Εθνικής. Αύριο Σάββατο το πρόγραμμα έχει πρωινή προπόνηση και η αναχώρηση για τη Θήβα θα γίνει το πρωί της Κυριακής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.