Δυνατό φιλικό με την ΑΕΛ δίνει ο Ολυμπιακός Β. την Κυριακή

Ένα πολύ δυνατό φιλικό θα δώσει την προσεχή Κυριακή στις 18.00 στο Βελεστίνο ο Ολυμπιακός Βόλου κόντρα στην ΑΕΛ. Η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει τη διεξαγωγή φιλικού παιχνιδιού με αντίπαλο την ΑΕΛ, η οποία προετοιμάζεται για την έναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 1. Η φιλική αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Κυριακή 18/8/2019 στο δημοτικό στάδιο του Βελεστίνου και θα αρχίσει στις 18.00. Η τιμή του εισιτηρίου ορίστηκε στα 5 ευρώ.

Αυτό είναι το τρίτο και πιο δυνατό φιλικό παιχνίδι που δίνει η ομάδα μας στο πλαίσιο της προετοιμασίας της, με τον προπονητή μας Θωμά Γράφα να έχει την ευκαιρία να διαπιστώσει την αγωνιστική ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών, απέναντι σε μια ομάδα Σούπερ Λιγκ, όπως είναι η ΑΕΛ, η οποία θα δώσει το τελευταίο της φιλικό παιχνίδι πριν την έναρξη του πρωταθλήματος”.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση

“Η ΠΑΕ Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ευχαριστεί την Ιατρική Απεικόνιση Βόλου, Διαγνωστικό Κέντρο (Αγ. Νικολάου 9 Βόλος), για τις ιατρικές υπηρεσίες που παρείχε στους αθλητές του ποδοσφαιρικού τμήματος”, τονίζεται σε ανακοίνωση των ερυθρολεύκων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.