Δύο χρυσά για Φραγκάκη-Καράγγελου στο Πανελλήνιο Καλλιτεχνικής Κολύμβησης

Και ένα ασημένιο για την αθλήτρια της ολυμπιακής αποστολής του Τόκιο!

Με τους τελικούς στα τεχνικά προγράμματα σε Ντουέτο, Ομαδικό και Σόλο (κατά χρονική σειρά) άνοιξε την Παρασκευή (15/10) η αυλαία του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Καλλιτεχνικής (Συγχρονισμένης) Κολύμβησης Όπεν (Ανοιχτής) κατηγορίας στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ. Πρωταγωνίστριες με χρυσά μετάλλια στην πρεμιέρα ήταν το Ντουέτο του ΝΟΒΑ με τις Ζωή Καράγγελου και Ελένη Φραγκάκη, με τη δεύτερη να κατακτά και το ασημένιο μετάλλιο στο τεχνικό σόλο!

Παράλληλα το ίδιο δίδυμο με αναπληρωματική την Ιφιγένεια Καραγιάννη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και στο ελεύθερο ντουέτο σήμερα Σάββατο, με 83,4667 β. έναντι 82,8000 των Βασιλοπούλου-Καραμέσιου του ΑΝΟΜ.

Στον τελικό του Τεχνικού Ντουέτου εξάλλου ήδη από χθες Παρασκευή 15/10 πρώτευσαν και ανέβηκαν στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου οι Ζωή Καράγγελου και Ελένη Φραγκάκη (με αναπληρωματική την Ανθή Ιουλιανή Καλαούζη) του ΝΟΒΑ με 81.2207 β. Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησαν οι Πηνελόπη Καραμέσιου – Αντριάνα Μισίκεβιτς του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης με 80,7682 β. και το χάλκινο οι Κρυσταλένια Γιαλαμά – Δέσποινα Ταμπακάκη του Ωρίωνα με 76,9901 β.

Στο τεχνικό Σόλο το ασημένιο πήρε η Ελένη Φραγκάκη του ΝΟΒΑ με 79.8916 β. Η Μαρία Έλλη Αλζιγκούζη του ΝΟ Βουλιαγμένης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με 83,8793 β. και το χάλκινο η Κρυσταλένια Γιαλαμά του Ωρίωνα με 78,6198 β.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.