Δύο επιπλέον ομάδες στο κύπελλο ΕΠΣΘ!

Εξαιτίας λάθους στην υποβολή των δηλώσεων συμμετοχής

31 ομάδες μπήκαν στην κληρωτίδα για να προκύψει το πρόγραμμα της ΕΠΣΘ, ωστόσο αποδείχθηκε ότι 33 είχαν πληρώσει το παράβολο συμμετοχής, με αποτέλεσμα Άνω Λεχώνια και Αχιλλέας Αχιλλείου να ψάχνονται και τελικά να συμπεριλαμβάνονται στη διοργάνωση σε δεύτερο χρόνο!

«Με απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος τα δύο Σωματεία της Γ’ Κατηγορίας Άνω Λεχώνια και Αχιλλέας Αχιλλείου συμπεριλήφθηκαν στο Κύπελλο της ΕΠΣΘ ύστερα από συστημικό πρόβλημα που παρατηρήθηκε στην πλατφόρμα στην ημερομηνία υποβολής των δηλώσεων τους και ενώ είχαν κανονικά πληρώσει το παράβολο τους» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Ένωσης. Τι έγινε λοιπόν;

Οι δηλώσεις των σωματείων για συμμετοχή στο κύπελλο έγιναν ηλεκτρονικά. Οι εκπρόσωποι των δύο ομάδων φέρονται να συμπλήρωσαν τις αιτήσεις, πλήρωσαν το σχετικό παράβολο αλλά όταν ήταν να κάνουν την αποστολή των στοιχείων, φέρονται να μην πάτησαν το σωστό… κουμπί στο ηλεκτρονικό σύστημα για να προχωρήσει η διαδικασία. Μαθαίνοντας ότι δεν συμπεριλήφθησαν τα σωματεία στην κλήρωση για το κύπελλο επικοινώνησαν με την ΕΠΣΘ, οπότε και η Επιτροπή βρήκε τη σολομώντειο λύση να αγωνιστούν μεταξύ τους, και ο νικητής να παίξει εναντίον της Αγίας Άννας, που σύμφωνα με την αρχική κλήρωση θα περνούσε άνευ αγώνος στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

«Κατόπιν τούτου τα δύο Σωματεία θα αγωνιστούν σε αγώνα Κυπέλλου (με κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί ανάμεσα στα δύο Σωματεία σήμερα Τρίτη 13/9/2022 & ώρα 20:00 για τον ορισμό του γηπεδούχου) και ο νικητής θα αντιμετωπίσει την ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ, καταλαμβάνοντας την 32η θέση στον πίνακα του Κυπέλλου» σημειώνεται σχετικά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.