Εμπειρία και γνώση τα προσόντα του Διονύση Παππά

Ο παλιός παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου από το 1999-2002 Διονύσης Παππάς, που αποφασίστηκε από τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο να είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής, έχει εγκατασταθεί στον Βόλο και ξεκίνησε επαφές με παίκτες του περσινού ρόστερ στα γραφεία της ομάδας στο Πανθεσσαλικό. Γενικότερα προσπαθεί να οργανώσει τα ποδοσφαιρικό τμήμα, έχοντας φυσικά επαφή και με τον κ. Τσιμπανάκο, αλλά και με τον Θωμά Γραφά, που έχει επιλεγεί να είναι ο νέος προπονητής.

Ο κ. Παππάς θεωρήθηκε ότι τώρα που η ομάδα θα συμμετάσχει σε μία επαγγελματική κατηγορία είναι κατάλληλος να καλύψει το συγκεκριμένο πόστο με την εμπειρία του, με τις γνώσεις του και τις γνωριμίες του, αφού έχει συνεργαστεί με ομάδες, όπως η ΑΕΛ, τα Τρίκαλα, η Λαμία, και πιστεύεται ότι μπορεί να φέρει εις πέρας πολλά πράγματα που μέχρι τώρα επωμιζόταν ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος. Από την άλλη ο Θωμάς Μακρής είναι πιθανό να αποτελέσει παρελθόν, αλλά αφήνεται ανοικτό το ενδεχόμενο μήπως αξιοποιηθεί διαφορετικά.

Μία ακόμη είδηση είναι ότι εν μέσω αλλαγών, που φαίνεται ότι γίνονται, είτε αγωνιστικά είτε διοικητικά, ο Ανδρέας Κικίλιας θα παραμείνει στο πόστο του ως υπεύθυνος γραφείων και γραμματείας και θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.