Έχασε με 0-1 από τον ΝΠΣ Βόλος ο Γ.Σ. Αλμυρού

Ο Γ.Σ. Αλμυρού, όπως παρατάχτηκε στο φιλικό με τον ΝΠΣ Βόλος

Την ήττα με 0-1 στο πρώτο του φιλικό στο Εθνικό Στάδιο «Αθ. Ραγάζος» γνώρισε ο Γ.Σ. Αλμυρού από τον ΝΠΣ Βόλος, έχοντας αρκετές καλές στιγμές στο παιχνίδι.

Στο 8’ το σουτ του Δημηνά για τους γηπεδούχους και στο 11’ του Κορέλα για τους φιλοξενούμενους πήγαν πάνω από τα δοκάρια, ενώ η πρώτη αρκετά  καλή στιγμή ήρθε στο 15’. Ο Τζοβάρας ντρίπλαρε τον Δημόπουλο και σούταρε, για να αντιδράσει θετικά ο Μπυργάνης, που μπλόκαρε.

Ακολούθησε στο 19’ σουτ του Κορέλα στο οριζόντιο δοκάρι για τον ΝΠΣ Βόλος στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία στην αναμέτρηση, ενώ στο 28’ ο Φράγκος είδε επίσης το δικό του σουτ από θέση μέσα αριστερά να πηγαίνει στο δεξί δοκάρι. Δοκάρι όμως είχε και ο Γ.Σ. Αλμυρού στο 29’, όταν ο Ναουμίδης πήρε την κεφαλιά μετά από κόρνερ του Τσιώλη και ο Τζοβάρας με προβολή μέσα από τη μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα στην οριζόντια δοκό.

Στο 37’ έγινε το 0-1 που έμεινε ως το τέλος. Από δεξιά της περιοχής ο Καρίκι έκανε το σουτ, κάπου βρήκε ελαφρώς η μπάλα, ο Σταυράκης ακούμπησε με τα ακροδάχτυλα, αλλά δεν μπόρεσε να αποσοβήσει την παραβίαση της εστίας του.

Στο δεύτερο μέρος ήταν καλύτερος ο Γ.Σ. Αλμυρού και θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει. Στο 66’ έσκαψε για τον Κοντοβά, ο οποίος από την αριστερή πλευρά έκανε την παράλληλη μπαλιά στο πρώτο δοκάρι στο ύψος της μικρής περιοχής για τον Τσιουρή, που είδε τον Ρούσσο να του κάνει το τάκλιν και να διώχνει σε κόρνερ. Μεγάλη φάση στο 68’ πάλι με τον Τσιουρή, που πλάσαρε εντός περιοχής και ο Κραβαρίτης του στέρησε το γκολ με την απόκρουση που έκανε.

Τελευταία φάση στο παιχνίδι στο 81’, όταν ο Σταυράκης απέκρουσε σε κόρνερ εντυπωσιακά το εκτός περιοχής σουτ του Μηλιώτη.

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Σταυράκης, Καρράς (87’ Μπιρμπίλης), Μπαρούτας (76’ Καλαμίδας), Στουρνάρας, Ναουμίδης (65’ Κόκας), Βαγγέλη (65’ Τιμπλαλέξης), Δημηνάς (76’ Παπακώστας), Τσιώλης, Τσελεπής (58’ Τσιουρής), Κοντοβάς (85’ Δήμος), Τζοβάρας (46’ Κρανάς)

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ: Μπουργάνης (46’ Κραβαρίτης), Ανδρικόπουλος, Δημόπουλος (46’ Ρούσσος), Τουλίκας, Καρίκι, Δεμηρτζόγλου, Καμπαγέρο (54’ Πέντα), Δόρης, Φράγκος (52 Μηλιώτης), Κορέλας, Μεληκιώτης (46’ Μπάλλας)

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.