Έχασε με 0-1 η Νίκη από τον Λεβαδειακό στον Αλμυρό

Η βασική ενδεκάδα της Νίκης κόντρα στον Λεβαδειακό

Την ήττα με 0-1 από τον Λεβαδειακό γνώρισε η Νίκη στο Εθνικό Στάδιο του Αλμυρού από τον Λεβαδειακό με γκολ του Συμελίδη στο 53ο λεπτό με φοβερό σουτ. Το ματς στο πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο και χωρίς ευκαιρίες, στο δεύτερο ο Λεβαδειακός είχε πιο επιθετικό πνεύμα και βρήκε το νικητήριο τέρμα, με τους γηπεδούχους να πιέζουν στο τελευταίο τέταρτο, αλλά δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν, έχοντας μία μεγάλη φάση με τους Μπαλάφα και Γκονζάλες στο 79’. Με τον Λεβαδειακό αγωνίστηκε και ο Χρήστος Τζιώρας, που είχε μία πολύ καλή στιγμή για το 0-2.

Η διάταξη των ομάδων

Η Νίκη ξεκίνησε με τον Κώστα Παπαδόπουλο κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην άμυνα ρόλο πλάγιου μπακ είχαν οι Κάρδαρης και Πολίμος και στόπερ οι Αργύρης και Τσιμπούκας.  Ο Μπιτσάκος ήταν ο καθαρός αμυντικός μέσος και μπροστά του ως εσωτερικοί μέσοι κινούνταν οι Ιμπάνιεθ και Σαλαμούρας, ενώ στην επίθεση τοποθετήθηκαν στα πλάγια οι Οικονομίκος και Τσιώλης και στην κορυφή ο Γκονζάλες.

Στην αρχή της επανάληψης ο Σαλαμούρας έπαιξε στα πλάγια αντί για τον άξονα, αφού εκεί τοποθετήθηκε ο Μέτσε, που μπήκε στη θέση του Οικονομίκου, ενώ ο Μπαλάφας αντικατέστησε τον Τσιμπούκα.

Ο Λεβαδειακός είχε στο τέρμα τον Γκέκα, ενώ οι Ενόμο, Λιάγκας, Καραχάλιος και Παναγιώτου ήταν στην άμυνα με φορά από τα δεξιά στ’ αριστερά. Στο κέντρο ανασταλτικοί χαφ ήταν οι Κονέ και Μεχία, Νίκας (δεξιά) και Βήχος (αριστερά) κινούνταν στις πτέρυγες, ενώ ο Συμελίδης τοποθετήθηκε στον άξονα πίσω από τον φορ Μυτίδη.

Οι φάσεις του αγώνα

Στο πρώτο μέρος έγινε παιχνίδι κέντρου με εκατέρωθεν αδυναμία των δυο ομάδων να γίνουν απειλητικές κι αυτό το διάστημα καταγράφηκε μόνο το μακρινό συρτό σουτ εκτός εστίας του Κονέ στο 29’ που πέρασε έξω από το δεξί δοκάρι, με τον Παπαδόπουλο να έχει πέσει σωστά, ενώ η Νίκη κέρδισε τρία κόρνερ που πέρασαν ανεκμετάλλευτα.

Στυο 46’ ο νεοεισελθών Νίλι ελευθερώθηκε ωραία και σούταρε από το ύψος της περιοχής πάνω στον Παπαδόπουλο, που μπλόκαρε, αλλά στο 53’ ο τερματοφύλακας της Νίκης δεν μπόρεσε να κάνει κάτι. Ο Νίλι εκτέλεσε δεύτερο συνεχόμενο κόρνερ από την αριστερή πλευρά προς τα έξω, με τον Συμελίδη να πιάνει ένα πολύ δυνατό σουτ από το ημικύκλιο που πήγε στη δεξιά γωνία της νικιώτικης εστίας. Έτσι μ’ αυτό το πολύ όμορφο γκολ έγινε το 0-1. Ο Γκονζάλες πάντως στο 63′ έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα κόντραρε σε αμυνόμενο, ενώ στο 66’ ο Χρήστος Τζιώρας τροφοδοτήθηκε μέσα στην περιοχή και έκανε το σουτ που έφυγε κοντά από το αριστερό δοκάρι και άουτ.

Η Νίκη κέρδισε μέτρα στη συνέχεια και προσπάθησε να απειλήσει και στο 79’ μετά το κόρνερ του Τσιώλη από τα δεξιά ο Μπαλάφας έκανε την κεφαλιά, αλλά σε απόσταση αναπνοής από την εστία και μέσα στη μικρή περιοχή μπήκε στη φάση ο Γκονζάλες, ο οποίος ενήργησε πιο πολύ σαν αμυντικός και στην προσπάθειά του να τη στείλει στα δίχτυα, την απομάκρυνε!

Το 0-1 δεν άλλαξε ως το τέλος, με τη Νίκη να υφίσταται ακόμη μία φιλική ήττα, χωρίς αυτό να έχει τη δεδομένη στιγμή τόσο μεγάλη σημασία.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Παπαδόπουλος (60’ Περιστερίδης), Κάρδαρης, Πολίμος (64’ Θεοδωρόπουλος), Αργύρης (60’ Αλιατίδης), Τσιμπούκας (46’ Μπαλάφας), Μπιτσάκος (60’ Μπόσιο), Ιμπάνιεζ (60’ Ντομίνγκεθ), Σαλαμούρας, Οικονομίκος (46’ Μέτσε), Απ. Τσιώλης, Γκονζάλες

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Γκέκας (70’ Αγγελόπουλος), Ενόμο (62’ Γεράκιος), Βήχος (70’ Λ. Τσιώλης), Καραχάλιος (62’ Καραμπάς), Λιάγκας (70’ Κάκκο), Νίκας (70’ Πούλος), Παναγιώτου (70’ Μακρής), Συμελίδης (62’ Βαγγέλοφ), Κονέ (46’ Νίλι), Μυτίδης (62’ Τζιώρας), Μεχία (86’ Κυριαζής)

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.