Έχασε με 2-1 ο Θησέας από την Κ19 του Ολυμπιακού Π.

Οι Βλάχος και Αγιασιώτης παρακολουθούν αντίπαλό τους

Δείχνοντας μία αρκετά καλή εικόνα, ο Θησέας έχασε από τη δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού Πειραιώς στο γήπεδο του ξενοδοχείου « Μάνθος» στα Χάνια του Πηλίου με 2-1, προηγούμενος με 1-0, ενώ ισοφαρίστηκε στην εκπνοή του πρώτου μέρους με καθαρό γκολ-οφσάιντ και το δεύτερο τέρμα των ερυθρολεύκων ήταν αυτογκόλ πέντε λεπτά πριν το τέλος.

Η ομάδα του Κώστα Παπαστεργίου έπαιξε χωρίς τους Οικονόμου (έχει ενοχλήσεις στο γόνατο και θα πρέπει να κάνει μαγνητική )και Σφάκα (για επαγγελματικούς λόγους).

Ο Θησέας ξεκίνησε με τετράδα μπροστά από τον Κεφαλά στην άμυνα, που αποτελούνταν από τους Καψιώτη, Γιαουπλάρι, Δημουλά και Βαν ντε Γουΐχε με φορά από τα δεξιά στ’ αριστερά. Στο κέντρο κλασικός αμυντικός μέσος ήταν ο Υφαντής, ενώ ως εσωτερικοί μέσοι αγωνίστηκαν οι Κοτζαθανάσης και Πέτσης. Στις δύο πτέρυγες της μεσοεπιθετικής γραμμής τοποθετήθηκαν οι Αγιασιώτης στ’ αριστερά και Δημητριάδης στα δεξιά, ενώ φορ ήταν ο Βλάχος.

Ο Θησέας έκανε το 1-0 με μια πολύ ωραία επιθετική προσπάθεια, που ξεκίνησε από τη μεσαία γραμμή. Η μπάλα πέρασε για τον Δημητριάδη κι αυτός την έσπασε στο σημείο που ήταν ο Αγιασιώτης, ο οποίος συνέκλινε σε θέση φορ και με άψογο πλασέ έγραψε το 1-0 με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού.

Οι πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού Πειραιώς ισοφάρισαν στο 45’ με γκολ-οφσάιντ, καθώς μετά από σουτ που έγινε από τον Γκοτζαμανίδη, υπήρχε μπροστά στον τερματοφύλακα Κεφαλά κι εντός μικρής περιοχής παίκτης των ερυθρολεύκων, που επηρέαζε σαφέστατα τη φάση. Ωστόσο, η παράβαση δε δόθηκε από τη δεύτερη βοηθό του Δημητριάδη, Μπασδέκη, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα, προκαλώντας τα δίκαια παράπονα των ανθρώπων του Θησέα.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 85’ με αυτογκόλ του Γιαπουπλάρι με προβολή κι αφού πρώτα ο Μούτος, που αγωνίστηκε ως αλλαγή με επιθετικό ρόλο είχε χάσει πολύ σημαντική ευκαρία. Ο Γιαουπλάρι πήγε να διορθώσει το λάθος του στο 89’, αλλά το πλασέ του από θέση βολής εντός περιοχής δε βρήκε στόχο μετά από γύρισμα του Παπαϊωάννου.

Με τον Θησέα αγωνίστηκε ο νεαρός Κακάλιας, που πέρσι έπαιξε στον Πανιώνιο Νέας Ιωνίας και τώρα προπονείται με τους Αγριώτες, αλλά και ένας νεαρός φοιτητής από την Άμφισσα, που κάνει απλώς προετοιμασία με την ομάδα.

Η διοίκηση του Θησέα ευχαριστεί τόσο τον Ολυμπιακό Πειραιώς όσο και το ξενοδοχείο «Μάνθος» για την άψογη φιλοξενία.

ΘΗΣΕΑΣ: Κεφαλάς, Καψιώτης, Γιαουπλάρι, Δημουλάς, Βαν ντε Γουΐχε, Υφαντής, Κοτζαθανάσης, Πέτσης, Αγιασιώτης, Δημητριάδης, Βλάχος.

Στο δεύτερο έπαιξαν και οι: Κουτσιρίμπας, Χατζησταμάτης, Αγγελής, Παπαϊωάννου, Φραγκογιάννης, Τζήκας, Μούτος, Κακάλιας

Παρόντες Τσιμπανάκος, Μακρής, Πέγιος

Το φιλικό του Θησέα στα Χάνια παρακολούθησαν και τρεις άνθρωποι του Ολυμπιακού Βόλου, ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος, ο  Θωμάς Μακρής και ο Δημήτρης Πέγιος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.