Έχασε προβάδισμα δύο τερμάτων ο Θησέας, 2-2 στην Αταλάντη

Θα μπορούσε να επιστρέψει στην έδρα του με τρεις βαθμούς ο Θησέας Αγριάς αν ήταν πιο προσεκτικός, αλλά κατάφερε το υπέρ του 0-2 να το δει να μετατρέπεται σε 2-2 και να χάνει τους δύο βαθμούς, μένοντας με την ισοπαλία στην Αταλάντη…

Η ομάδα του Γιάννη Ακτσιαλή προηγήθηκε στο 8ο μόλις λεπτό με τέρμα του Βλάχου, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο και στο 52’ πήρε προβάδισμα ασφαλείας κάνοντας το 0-2 με εκτέλεση φάουλ του Οικονόμου. Ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για να πάρει τη νίκη! Μάλιστα, ο Θησέας είχε και χαμένο πέναλτι στο 21′ (από χέρι του Τσακανίκα) με τον Βλάχο!

Η Αταλάντη κατάφερε αρχικά να μειώσει το σκορ με τον Μαλισσόβα Αλ. στο 63’ ενώ στο 80’ επανήλθε πλήρως, αφού ο Κώστας Μαλισσόβας είχε σειρά να σκοράρει. Έτσι έγινε το 2-2, αποτέλεσμα που διατηρήθηκε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης…

Αταλάντη (Ζαχαρόπουλος): Ανδρούτσος, Τσακανίκας (66’ Γκριτζάπης), Αλ. Μαλισσόβας, Πάππος, Μακρόπουλος, Λυτάκης, Καρακούσης (46’ Χαϊκάλης), Κ. Μαλισσόβας, Σούλκα, Δουβάρας (66’ Σακκάς), Μαλέρδος (59’ Τζιβελέκης).

Θησέας Αγριάς (Ακτσιαλής): Κεφαλάς, Ιακωβίδης, Δεληγιαννίδης, Γκάγκας, Ρακής, Τσιανάκας (87’ Βαν Ντε Γούιχε), Στ. Βουρδάκης (87’ Κατσαγεωργίου), Κοντζαθανάσης, Βλάχος (77’ Δούλας), Οικονόμου, Σιώμος (60’ Δημητριάδης).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.