Έχασε βαθμούς, φωνάζει για δύο πέναλτι ο Διαγόρας Στεφανοβικείου

Τους πρώτους του βαθμούς έχασε ο Διαγόρας Στεφανοβικείου, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, ωστόσο βάσει ευκαιριών αλλά και δύο φάσεων για τις οποίες διαμαρτύρεται θα μπορούσε να έχει πάρει άνετα τη νίκη απέναντι στη Νέα Αρτάκη, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1.

Στο 30’ ο Αναστασίου για τον Διαγόρα πέρασε δύο αντιπάλους για να σουτάρει και την μπάλα να βρίσκει στον τερματοφύλακα, ενώ οι διαμαρτυρίες ήταν έντονες από πλευράς μελών  του Διαγόρα στη συνέχεια, καθώς θεωρούν ότι παίκτης των αντιπάλων σταμάτησε στη συνέχεια με το χέρι την μπάλα πάνω στο γραμμή. Ωστόσο ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Στο 35’ ήρθε η φάση που έφερε εκ νέου διαμαρτυρίες καθώς εντός μικρής περιοχής, τα μέλη του Διαγόρα θεωρούν ότι παίκτης των αμυνόμενων σταμάτησε και πάλι με το χέρι την μπάλα, ωστόσο ο διαιτητής και πάλι δεν έδειξε κάποια παράβαση.

Τουλάχιστον ο Διαγόρας έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενος στο σκορ. Ήταν στο 44’ όταν ο Θάνος Κυρίτσης έκανε το γυριστό σουτ για να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα για το 1-0, ενώ είχαν προηγηθεί ευκαιρίες με τους Αναστασίου και Μπλέντι.

Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι καταγράφονται ευκαιρίες για τον Διαγόρα με τους Μπλέντι και τον Αναστασίου να έχει δοκάρι στο 60’, ενώ η ζημιά έγινε από το πουθενά στο 86’ έγινε το 1-1 με την μπάλα να καταλήγει στην αριστερή πλευρά και στον Δήμου που σκόραρε.

Στα τελευταία δευτερόλεπτα πάντως ο Διαγόρας είχε την ευκαιρία να πάρει τελικά τη νίκη, με τον Λάιο να κάνει το σουτ και τον αντίπαλο τερματοφύλακα να σταματά την μπάλα την τελευταία στιγμή πάνω στη γραμμή…

Για τον Διαγόρα αγωνίστηκαν οι: Αποστολίδης, Καραμπούζης (80’ Σιώμος), Λάιος, Ναουμίδης, Σπαθής, Γαλανόπουλος (46’ Παπαγεωργίου), Κυρίτσης Θ., Μπλέντι, Κουβελάς (70’ Ζενούνης), Κυρίτσης Γ. Αναστασίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.