Έδειξε χαρακτήρα απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας ο Ολυμπιακός Βόλου (pics)

Ήττα στη Φιλιππούπολη με 2-1

Μπορεί να γνώρισε την ήττα με σκορ 2-1 στο φιλικό με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λάρισας στο γήπεδο της Φιλιππούπολης ο Ολυμπιακός Βόλου, ωστόσο οι παίκτες του Στέφανου Ξηροφώτου, παρουσίασαν ένα σχετικά καλό πρόσωπο, κλείνοντας μάλιστα το ημίχρονο προηγούμενοι στο σκορ, ενώ στην  επανάληψη κατάφεραν να δείξουν αντοχές, δεχόμενοι το γκολ της ισοφάρισης με πέναλτι, ενώ δέχθηκαν το δεύτερο τέρμα στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

Καλά ξεκίνησε ο Ολυμπιακός Βόλου στο πρώτο ημίχρονο και μάλιστα στα τελευταία λεπτά κατάφερε να πάρει και το προβάδισμα στο σκορ χάρη στο τέρμα του Μπαράνκο στο 39ο λεπτό.

Ένα σουτ του Ντα Κάμπο στο 1ο λεπτό δεν έφερε αποτέλεσμα, ενώ στο 12’ ο Μπουτζίκος ήταν αυτός που έκανε τη σέντρα και ο Παπαδημητρίου έπιασε την κεφαλιά, όμως δεν ήρθε το αποτέλεσμα που θα ήθελε, ενώ η φάση ολοκληρώθηκε με υπόδειξη οφσάιντ του επιθετικού του Ολυμπιακού Βόλου. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Τζοβάρας για τον Απόλλωνα Λάρισας έγινε αποδέκτης της μπάλας και έβγαλε τη σέντρα, ωστόσο ο Σούλτσε δεν κατάφερε να πλασάρει σωστά τον Λαδά.

Στο 14′ καταγράφεται ένα σουτ του Σκοπελίτη που μπλόκαρε ο Αστράς, ενώ το 0-1 έγινε στο 39’, με τον Κόλα να εκτελεί από τα αριστερά το κόρνερ, τον Τζοβάρα να μην μπορεί να διώξει όπως έπρεπε, με τον Μπαράνκο να είναι στην κατάλληλη θέση για να γίνει αποδέκτης της μπάλας κα να παραβιάσει την εστία του Αστρά.

Από εκτέλεση κόρνερ του Κόλα έγινε το 0-1 στο 39ο λεπτό της αναμέτρησης, αφού ο Μπαράνκο ήταν στην κατάλληλη θέση, και παρά την προσπάθεια των αμυντικών για να διώξουν ο Αργεντίνος σούταρε για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Αστρά.

Συνέχισε την πίεση αλλά…

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός Βόλου συνέχισε να δείχνει ορεξάτος, και να προσπαθεί να πιέσει σε όλες τις φάσεις την αντίπαλη ομάδα, διεκδικώντας την μπάλα και έχοντας ένα σημαντικό ποσοστό κατοχής.  Μοιραία, στην αντίπερα όχθη οι παίκτες του Απόλλωνα Λάρισας, αν και με επιθετικές διαθέσεις για την ισοφάριση, δεν έβρισκαν τους διαδρόμους που ήθελαν.

Η μεγάλη φάση δεν ήρθε μέχρι το 70’ πάντως, με τον Απόλλωνα να προσπαθεί να βγει στην κόντρα και να πιέζει περισσότερο, τους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου να κόβουν τις επιθέσεις, αλλά και να μην μπορούν κι αυτοί να κινηθούν όσο αποτελεσματικά θα ήθελαν επίσης επιθετικά.

Στο 73’ ήρθε όμως το πέναλτι σε βάρος του Ολυμπιακού Βόλου, όταν ο Γιαννίτσης φάνηκε να κάνει χέρι, με τον διαιτητή Αντωνίου να δείχνει αρχικά και την κόκκινη κάρτα στον παίκτη του Ολυμπιακού Βόλου για διαμαρτυρία, αλλά τελικά την πήρε πίσω. Ωστόσο το πέναλτι δόθηκε κανονικά, με τον Λίταινα να είναι εύστοχος απέναντι στον Λαδά και να κάνει το 1-1.

Στη συνέχεια ήρθε και νέο πέναλτι σε βάρος του Ολυμπιακού Βόλου, όταν ο Φιλίποβιτς φάνηκε ν’ ανατρέπει τον Τασιούλη στο 86’,  και τον ίδιο παίκτη ν’ αναλαμβάνει την εκτέλεση. Όμως ο Κωνσταντίνου είχε διαφορετική άποψη, και με το πόδι έδιωξε την μπάλα πέφτοντας, κρατώντας το 1-1 για την ομάδα του.

Ό,τι δεν κατάφερε με την εκτέλεση πέναλτι, ο Τασιούλης το κατάφερε με σουτ στο 89’,  μετά από μπαλιά του Λίταινα και προσποίηση, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Βόλου, για να διαμορφώσει το τελικό 2-1.

Απόλλων Λάρισας (Γιάννης Μάγγος): Αστράς  (Πρίφτης 46’), Τζοβάρας (72’ Τασιούλης), Λουκάς (46’ Καμπέρης), Καρίκι, Οκάν, Σκούπρας, Χατζής, Μπάλλας, Μπαστιάνος (60’ Μπαλογιάννης), Σούλτσε (26’ λ.τ. Γκουντρουμπής, 80’ Μπρέμπος), Νύκταρης (46’ Λύταινας).

Ολυμπιακός Βόλου (Στέφανος Ξηροφώτος): Λαδάς (79’ Κωνσταντίνου), Γραικός (49’ Παπακώστας), Μπουτζίκος (88’ Ν’Κόα), Γιαννίτσης (74’ Πατρώνης), Ρόκας (46’ Φιλίποβιτς), Αγρόδημος (89’ Κάβουρας), Σκοπελίτης (64’ Βουκελάτος), Κόλα (78’ Μπόλης), Παπαδημητρίου (49’ Βασιλούδης), ντα Κάμπο (85’ Μπέικος), Μπαράνκο (69’ Γεωργακόπουλος).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.