Έδειξε ψυχή και πάθος ο Ολυμπιακός Βόλου και κέρδισε 1-2 τον Χανιώτη

Για την 23η αγωνιστική της Γ' Εθνικής

Ο Ολυμπιακός Βόλου της Γ’ Εθνικής, του υποβιβασμού, του ΑΣ και των περιβόητων επενδυτών που ακόμη δεν έχουν αποκαλυφθεί και δίνουν συνέντευξη Τύπου Μεγάλη Πέμπτη μεσημέρι, της απογοήτευσης και της ελπίδας, των ελλείψεων και των άπειρων παικτών, αυτός ήταν που πήρε το «διπλό» την έδρα του ΑΟ Χανιώτης, για την 23η αγωνιστική, με σκορ 1-2 και σκόρερ τον νεαρό Παπαδήμο…

Με ψυχή και πάθος ο Ολυμπιακός Βόλου κέρδισε τον ΑΟ Χανιώτης, παίζοντας στην Νέα Τρίγλια Χαλκιδικής στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αλλά το πιο πιθανό είναι ότι δεν προλαβαίνει να εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία, αν και μαθηματικά τίποτε δεν έχει κριθεί.

Αρκετές ήταν η ελλείψεις στο δυναμικό που βρέθηκε στην Τρίγλια Χαλκιδικής και στο γήπεδο της περιοχής από πλευράς Ολυμπιακού Βόλου ο Κόλα από τη μία ήταν τιμωρημένος λόγω καρτών, ενώ δεν αγωνίστηκαν οι Αναστασίου, Καρβούνης, Ακριβόπουλος, Θεοδωρόπουλος και Καβουσάκης που ήταν ο βασικός γκολκίπερ σε όλα τα ματς, και για πρώτη φορά την εστία του Ολυμπιακού Βόλου φέτος υπερασπίστηκε ο Κωνσταντίνου.

Αν και με απουσίες η νεανική ενδεκάδα του Ολυμπιακού Βόλου στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερη σε σχέση με τον αντίπαλο της, που είχε μόλις ένα σουτ μετά τα πρώτα 40 λεπτά. Αντίθετα ο Ολυμπιακός Βόλου ζήτησε και πέναλτι στο 25’ σε ανατροπή του Παπαδήμου (αντί για πέναλτι ο παίκτης των «ερυθρόλευκων» πήρε κίτρινη κάρτα!) ενώ είχε περισσότερες τελικές με σουτ από τους Σκοπελίτη (12’), Κατσαγεωργίου (16’) Καρατσόλη (23’) που απέκρουσε ο τερματοφύλακας και μια καλή ευκαιρία στο 37’ με τον Σταμπουλή. Γκολ ωστόσο δεν πετύχαινε.

Όμως γκολ πέτυχε στο β’ μέρος και στο 57’. Σε εκείνο το σημείο ήρθε το 0-1 με πλασέ από τον Παπαδήμο μετά από συνεργασία με τον Κατσαγεωργίου. Η αχτίδα φωτός εμφανίστηκε…

Από την άλλη όμως τα πράγματα κάπως σκοτείνιασαν στο 72’ καθώς ο Τοπούζης με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1. Όμως ποτέ δεν πρέπει να λέει κανείς ποτέ.

Στο 75’ πάλι ο Σκοπελίτης έκανε τη σέντρα, ο Κατσαγεωργίου την κεφαλιά, ο τερματοφύλακας Συλλέκτης αρκέστηκε στην απόκρουση, και ο Μάριος Παπαδήμος παραμόνευε. Έτσι, έγινε κάτοχος της μπάλας και με σουτ έκανε το 1-2, που ήταν και το τελικό.

ΑΟ Χανιώτης (Δούμας-Μπούρκας): Συλλέκτης, Ράτζα, Σάιμπερτ (70’ Καραγιάννης), Κουτσικοβαγγέλης (58’ Αναγνώστης), Χατζηκούρτης (58’ Καραγιάννης), Τρόκας,  Θεοδωρίδης Σ. (70’ Κανάνι), Χατζής, Φούσκας, Τοπούζης, Πολύζος.

Oλυμπιακός Βόλου (Πετσιμέρης-Φούτρης): Κωνσταντίνου, Μαργαρίτης, Διαμαντόπουλος, Σιουμουρέκης, Παπαϊωάννου, Σκύφτας, Παπαδήμος, Σκοπελίτης, Κατσαγεωργίου (83’ Μυλωνάς), Καρατσόλης (68’ Γιαρλέλης), Σταμπουλής (59’ Ντινόπουλος).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.