Έδειξε ότι έχει το μέταλλο του πρωταθλητή, αλλά δεν τελείωσε τίποτα

Ο Ολυμπιακός Βόλου επιστρέφει την Τετάρτη στο γήπεδο ενόψει Απόλλωνα Μακρυχωρίου

Στο κρισιμότερο ματς της χρονιάς ο Ολυμπιακός Βόλου έδειξε ότι διαθέτει το μέταλλο του πρωταθλητή και πλέον έχει το πάνω χέρι για τον τίτλο. Οι ερυθρόλευκοι έχοντας τη θέληση, το πάθος, το τακτικό πλάνο, αλλά κυρίως την ποδοσφαιρική προσωπικότητα σ’ ένα παιχνίδι που οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα σήμανε την εγκατάλειψη κατά πάσα πιθανότητα του στόχου της πρώτης θέσης, δεν άφησαν περιθώρια στην αιώνια αντίπαλό τους.

Το γεγονός και μόνο ότι οι άνθρωποι της Νίκης με πρώτον απ’ όλους τον προπονητή κ. Ντόστανιτς παραδέχθηκε την ανωτερότητα των γηπεδούχων δείχνει ότι την περασμένη Κυριακή κέρδισε η καλύτερη ομάδα, που είχε τους καλύτερους παίκτες. Μάλιστα δεν μπορεί να είναι τυχαίο ότι και στο ματς του πρώτου γύρου ανεξάρτητα από τη λευκή ισοπαλία, όπως και στο Κύπελλο της ΕΠΣΘ που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες, ο Ολυμπιακός Β. ήταν καλύτερος.

Ο Περικλής Αμανατίδης έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του ως επιβράβευση για τη μεγάλη νίκη και τη Δευτέρα και την Τρίτη και σήμερα μπαίνουν τέλος στα πανηγύρια και επιστρέφουν άπαντες στο γήπεδο, ώστε να ξεκινήσει η προετοιμασία για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου στο ΔΑΚ Καρδίτσας. Είναι το πρώτο από τα δύο εκτός έδρας ματς για τον Ολυμπιακό Βόλου μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος (το άλλο είναι με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας), αφού αυτό με την Αναγέννηση Καρδίτσας κερδίζεται άνευ αγώνος.

Το πρόγραμμα λοιπόν είναι αρκετά ευνοϊκό και όλα είναι υπέρ της ερυθρόλευκης ομάδας, που κατάφερε μετά την ήττα από τα Μετέωρα να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα μένοντας ήρεμη και ενωμένη και να είναι και πάλι «καβάλα στ’ άλογο». Θα πρέπει δε να αυτοκτονήσει από δω και πέρα, για να μην πάρει την πρώτη θέση, αλλά σίγουρα κανείς δεν επαναπαύεται αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου.

Εξάλλου και ο Περικλής Αμανατίδης έδωσε το σύνθημα στο τέλος των δηλώσεών του την περασμένη Κυριακή, λέγοντας ότι δεν τελείωσε τίποτα. Απ’ αυτήν την αναμέτρηση θα λείψει ο τιμωρημένος Ναζίμ, ο οποίος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο ντέρμπι με τη Νίκη.

Να σημειωθεί ότι ο επίτιμος πρόεδρος του ΣΦΟΒ, Παρίσης Μέμος, με παρέμβασή του στον Βόλος 9.86 και την εκπομπή Clasico τόνισε τα εξής με αφορμή το μεγάλο κυριακάτικο ντέρμπι: «Συγχαρητήρια στην ομάδα μου, τους παίκτες, που κατέθεσαν την ψυχή τους, τη διοίκηση και τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο, που πήραμε ένα δυνατό παιχνίδι. Συγχαρητήρια στον κόσμο για την προσέλευσή του, καθώς ήρθαν πάρα πολλοί φίλαθλοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι άφησαν τις πολυθρόνες. Από δω και πέρα να έρχονται κοντά στην ομάδα. Όλοι οι φίλαθλοι, οργανωμένοι και μη, καλούμαστε την Κυριακή στην Καρδίτσα, για να “κοκκινίσουμε” το γήπεδο και να πάρουμε το αποτέλεσμα που πρέπει να πάρουμε. Πιστεύω ότι όλοι μαζί θα πανηγυρίσουμε την άνοδο».

Ικανοποίηση υπάρχει και για την παρουσία του κόσμου σε όγκο και παλμό και όλοι θέλουν να δίνει το ίδιο δυναμικό παρών στις εναπομείνασες εντός έδρας αναμετρήσεις, με σκοπό μετά το εννιά στα εννιά την περασμένη Κυριακή να γίνει και το 13 στα 13.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.