Έφτασε κοντά στη νίκη με τον πρωτοπόρο ο Γ.Σ. Αλμυρού, πήρε τον βαθμό

O Γ.Σ. Αλμυρού απέδωσε εξαιρετικό ποδόσφαιρο κόντρα στον πρωτοπόρο Πιερικό, ισοφάρισε γρήγορα το γκολ που δέχθηκε στο ξεκίνημα του αγώνα και στη συνέχεια διεκδίκησε μία μεγάλη νίκη θα του έδινε άλλον αέρα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ωστόσο, τελικά αυτή δεν ήρθε, παρότι η ομάδα του Αλέξανδρου Κούρτογλου τη δικαιούνταν, με το 1-1 να μένει μέχρι το τέλος του αγώνα.

Ωστόσο με τέτοιες εμφανίσεις είναι σίγουρο ότι ο Γ.Σ.Α. θα ανέβει κι άλλο βαθμολογικά στη συνέχεια και θα επιτύχει τον στόχο της παραμονής.

Στο 8’ ο Σαχινίδης εκμεταλλεύτηκε αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων μετά από κόρνερ, κέρδισε μία κόντρα και από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Στο 19’ υπήρξαν διαμαρτυρίες ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή, αφού την απέκρουσε ο Γουναρίδης, ο οποίος δευτερόλεπτα πριν είχε προσπαθήσει να διώξει, αυτή βρήκε στην πλάτη του Ηλιόπουλου και πήρε κατεύθυνση προς τα δίχτυα.

Στο 25ο λεπτό ο Δερμιτζάκης με πανέμορφη εκτέλεση φάουλ από το ημικύκλιο έκανε το 1-1, στέλνοντας την μπάλα στο δεξί παραθυράκι. Το σκορ αυτό δεν άλλαξε ως το φινάλε, αφού οι ευκαιρίες που είχε ο Αλμυρός στη συνέχεια δε μετουσιώθηκαν σε γκολ. Στο 27’ ο Βουρδάκης νικήθηκε στο τετ-α-τετ από τον Γουναρίδη, ενώ στο 37’ ο Ηλιόπουλος μετά από ατομική προσπάθεια είδε τον Τακίδη με τάκλιν να απομακρύνει το σουτ που έκανε και το οποίο είχε πάρει φόρα προς την εστία.

Νέα ευκαιρία για το 2-1 είχαμε στο 69’, όταν το ψηλοκρεμαστό σουτ του Βαγενά, με τον Γουναρίδη να είναι εκτός εστίας, πέρασε ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Λέτσο, Λάμπος, Αγγελής, Κυριάκος, Χολέβας, Αγιασιώτης, Δερμιτζάκης (90’ Ζενούνης), Ζαφειρίδης, Βαγενάς (85’ Παπακώστας), Ηλιόπουλος, Βουρδάκης  (64’ Γαρυφαλλόπουλος)

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Γουναρίδης, Ιβανίδης, Χαρτσιάς, Γιαλαμίδης, Τακίδης, Μακρής, Μηλιώτης (46’ Δερμητζόγλου), Νίκιτς (90’ Ίτσιος), Σαχινίδης, Κριεμάντι (83’ Τουλίκας), Παπαδόπουλος (64’ Κυπαρίσσης)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.