Εισβολή θεατών στο Πανιώνιος Νέας Ιωνίας-Άνθιμος Γαζής, στο νοσοκομείο δύο παίκτες!

Απίστευτες καταστάσεις στο Βασδέκειο

Ήταν περίπου στο 65ο λεπτό της αναμέτρησης της 1ης αγωνιστικής για τα πλέι οφ της Α’ ΕΠΣΘ ανάμεσα σε Πανιώνιο Νέας Ιωνίας και Άνθιμο Γαζή, όταν άτομα που βρισκόντουσαν στις εξέδρες του Βασδέκειου, εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, για να επιτεθούν όπως καταγγέλλουν οι άνθρωποι του Άνθιμου Γαζή στον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, με αποτέλεσμα να καταλήξει αυτήν τη στιγμή στο νοσοκομείο μαζί με συμπαίκτη του!

Το γιατί έγινε η εισβολή απομένει να διευκρινιστεί από τους παρευρισκόμενους, με τον προπονητή του Άνθιμου Γαζή Παναγιώτη Κουρούπη να σημειώνει στο «Magnesiasports» ότι δεν κατάλαβαν τον λόγο της επίθεσης. «Αυτήν τη στιγμή είμαστε στο νοσοκομείο. Επιτέθηκαν αρχικά στον τερματοφύλακα της ομάδας μας και στη συνέχεια χτύπησαν και έναν συμπαίκτη του, όταν πήγαμε να βοηθήσουμε. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς προέκυψε η επίθεση. Κανείς δεν κατάλαβε τι έγινε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Άνθιμου Γαζή.

Το αποτέλεσμα φυσικά ήταν να διακοπεί ο αγώνας (την τύχη του οποίου θ’ αποφασίσει η ΕΠΣΘ) και οι δύο παίκτες να μεταφερθούν όπως προαναφέραμε στο νοσοκομείο, για να διαπιστωθεί σε τι κατάσταση βρίσκονται. Αστυνομία όπως μας ανέφερε και από πλευράς Πανιωνίου Νέας Ιωνίας ο κ. Σπύρος Φώτου, που βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας ως προπονητής, που δεν κατάλαβε κι αυτός πώς προέκυψε η συμπλοκή όπως σημείωσε μιλώντας στο «Magnesiasports».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.