Έκανε προπόνηση με τη Νίκη ο Καπός και υπογράφει

Ο Δημήτρης Καπός έκανε την πρώτη του προπόνηση με τη Νίκη σήμερα Πέμπτη το πρωί και μάλιστα σε φουλ ρυθμούς και σύντομα θα υπογράψει το συμβόλαιό του, με την ομάδα και τον παίκτη να έχουν έρθει σε πλήρη συμφωνία.

Ο Δημήτρης Καπός έκανε την πρώτη του προπόνηση με τη Νίκη χθες το πρωί και μάλιστα σε φουλ ρυθμούς και σύντομα θα υπογράψει το συμβόλαιό του, με την ομάδα και τον παίκτη να έχουν έρθει σε πλήρη συμφωνία.

Ο υψηλόσωμος επιθετικός, που έχει γεννηθεί στις 28/08/1993, είχε φτάσει στον Βόλο το βράδυ της Τετάρτης και την Πέμπτη ενσωματώθηκε στην ομάδα. Ο 26χρονος επιθετικός ήταν πέρσι στα Τρίκαλα, πραγματοποιώντας 25 εμφανίσεις και σκοράροντας τέσσερα γκολ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Στην καριέρα του έχει 90 παιχνίδια και 16 τέρματα σε Οπούντιο Μαρτίνου, ΑΕΛ και Τρίκαλα. Είναι Χιώτης στην καταγωγή κι όταν έφυγε από το νησί του, εντάχθηκε στην Κ20 του Λεβαδειακού και στη συνέχεια δόθηκε στον Οπούντιο Μαρτίνου, εντυπωσιάζοντας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, κάτι που έφερε τη μεταγραφή του στη Λάρισα, που έπαιζε τότε στη Β’ Εθνική.

Ο ύψους 1.83 επιθετικός μπορεί να αγωνιστεί και στην κορυφή και στα άκρα της επίθεσης και φυσικά πρόκειται για άλλη μία πολύ ποιοτική προσθήκη στο ρόστερ της Νίκης, που ήθελε έναν Έλληνα φορ. Κι αυτό γιατί πίσω από τον Ροχάνο υπάρχει ο Μασκουνιάν, ο οποίος εκτός του ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως δεξί εξτρέμ, λογίζεται ως ο έκτος ξένος του ρόστερ και θα μπορούν στην ενδεκάδα, ως γνωστόν, να παίζουν οι πέντε μη Έλληνες.

Για μία ακόμη φορά στην προπόνηση της Πέμπτης απουσίαζε ο Λούκας Γκαρσία, ο οποίος ακόμα βρίσκεται σε φάση ανάρρωσης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.