Εκνευρισμός για τη στασιμότητα στη Νίκη Βόλου

Ξεκινάει προετοιμασία χωρίς να γνωρίζει την κατηγορία που θ' αγωνίζεται

Στάση αναμονής αλλά και εκνευρισμός επικρατεί στις τάξεις της Νίκης Βόλου, αφού οι αρμόδιες Αρχές δεν έχουν πάρει τις αποφάσεις για τη μορφή που θα έχουν οι κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου τη νέα αγωνιστική περίοδο, περιμένοντας την αναδιάρθρωση αλλά και την άνοδο στη Super League 2.

Από τη στιγμή που δεν έχει οριστικοποιηθεί η κατηγορία και για τη Νίκη Βόλου, δεν μπορεί να γίνει καμία σχεδόν κίνηση, πέρα από αρχικές συμφωνίες με παίκτες και αυτές με ερωτηματικό. Από τη στιγμή που δεν έχει οριστικοποιηθεί η κατηγορία, δεν μπορεί να είναι σίγουρο και το ποια θα είναι τα έσοδα και να γίνουν οι ανάλογες συμφωνίες, ούτε να υπάρχει σαφές και ξεκάθαρο τοπίο όσον αφορά τα τηλεοπτικά.

Ο προγραμματισμός πάντως έχει γίνει. Στις 12 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση για τη Νίκη Βόλου και από εκεί και πέρα αναμένεται με ενδιαφέρον ποιοι παίκτες θα είναι παρόντες. Είναι χαρακτηριστικό ωστόσο, αν και με ολοκληρωμένο ένα μεγάλο ποσοστό του ρόστερ, η προετοιμασία θα ξεκινήσει χωρίς να γνωρίζει κανείς στη Νίκη επισήμως το σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται η ομάδα, από τη στιγμή που η ΕΠΟ θα συνεδριάσει και πάλι στις 19 Αυγούστου…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.