Έκτη η Βολιώτισσα Καράγγελου στο Ελεύθερο Σόλο

Στο Ευρωπαϊκό Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Νεανίδων

Την 6η θέση στον τελικό του Ελεύθερου προγράμματος στο Σόλο κατέκτησε η Ζωή Καράγγελου, το βράδυ την Κυριακής (4/7), τελευταίας ημέρας του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Νεανίδων της Μάλτας.

Η νεαρή Βολιώτισσα πρωταθλήτρια βαθμολογήθηκε με 83,5667 β., εκτελώντας όμορφα το πρόγραμμά της και αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον.

Το χρυσό μετάλλιο πήρε η Ρωσίδα Ντάρια Κιρσάνοβα με 92,0000 β., το ασημένιο η Ουκρανή Αναστασία Σολνατένκοβα με 89,5333 β. και το χάλκινο η Λευκοσρωσίδα Βέρα Μπούτσελ με 88,4333 β.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Καράγγελου είχε κατακτήσει την έκτη θέση και στον τελικό του τεχνικού προγράμματος του Σόλο,με 82.5904 β.  Και στο τεχνικό η τριάδα της κορυφής ήταν ίδια με αυτή του Ελεύθερου, αφού το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ρωσίδα Ντάρια Κιρσάνοβα με 91.2118 β., το ασημένιο η Ουκρανή Αναστασία Σολτατένκοβα με 87,6146 β. και το χάλκινο η Λευκορωσίδα Βέρα Μπούτσελ με 85,6702 β.

Έχοντας παράλληλα η ελληνική ομάδα κάνει φινάλε με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Highlight, h προπονήτρια Ελεάνα Ασκοξυλάκη δήλωσε σχετικά: «Είμαι πολύ καλή ικανοποιημένη από τη συνολική εμφάνιση της ομάδας μας σε αυτή τη διοργάνωση, καθώς πρόκειται για κορίτσια που μετείχαν για πρώτη φορά σε αυτή την κατηγορία στην Ευρώπη. Η Ελλάδα συγκαταλέγεται πλέον στις πέντε ή έξι πρώτες δυνάμεις του αθλήματος στην Ευρώπη στη συγκεκριμένη κατηγορία. Πήγαμε καλά και στο Σόλο, με την Καράγγελου και στο Ντουέτο και στο Κόμπο και η πολύ καλή εμφάνιση επισφραγίστηκε απόψε με τον καλύτερο τρόπο κατακτώντας το μετάλλιο στο Highlight. Ευχαριστώ την Ομοσπονδία για τη στήριξη και όλους όσους συνέβαλαν στην προσπάθειά μας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.